ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Χιμένεθ: «Όλοι κρίνονται μέχρι τον Δεκέμβρη»


Χιμένεθ: «Όλοι κρίνονται μέχρι τον Δεκέμβρη»
Σε δηλώσεις του μετά την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, ο τεχνικός της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως μέχρι τον Δεκέμβρη όλοι οι παίκτες της ομάδας κρίνονται. Ο Ισπανός πρόσθεσε πως δεν θέλει να ξαναδεί εικόνα αντίστοιχη με εκείνη του παιχνιδιού κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Έχω ξαναπεί ότι το σημαντικό όταν χάνεις ένα παιχνίδι είναι να δίνεις τα πάντα για να κερδίζεις το επόμενο. Δεν μπορούμε να είμαστε ψυχολογικά καλά μόνο όταν νικάμε, πρέπει να διατηρούμε σε κάθε αποτέλεσμα το καλό κλίμα. Να βλέπουμε την ομάδα με καλύτερη διάθεση, να προοδεύουμε σε κάθε στιγμή και να αφήσουμε πίσω τα παιχνίδια του παρελθόντος που δεν πήγαν καλά. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα μας για να αφήσουμε το στίγμα μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε αρχικά ο Χιμένεθ.

Για τους τραυματίες είπε:

«Ο Γιάχιτς, ο Σκόκο, ο Λυμπερόπουλος, ο Μπερνς και ο Ντιόπ είναι έτοιμοι, αλλά το έχω εξηγήσει και πάλι στο παρελθόν: είναι διαφορετικό να λένε οι γιατροί ότι οι παίκτες είναι 100% έτοιμοι από πλευράς υγείας, όμως είναι αθλητές και για να αποφύγουμε τα προβλήματα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση. Έχουμε πολλά προβλήματα και πρέπει να είναι 100% έτοιμοι για να αγωνιστούν, ώστε να αποφύγουμε υποτροπές, νέους τραυματισμούς».

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα:

«Θέλω να πιστεύω ότι τον Δεκέμβρη θα ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε και τι όχι. Πρέπει να δίνουμε φιλοδοξίες στον κόσμο. Τα αποτελέσματα έρχονται και φεύγουν τυχαία, όμως από τον Δεκέμβριο θα γνωρίζουμε και εμείς, οι παίκτες και ο κόσμος, ότι θα έχουμε κάνει προσπάθειες σε κάθε αγώνα. Αυτό που με απασχολεί προσωπικά είναι να μην ξαναδώ ποτέ την εικόνα της ομάδας, όπως στο ματς με τον Πανιώνιο. Μέχρι τον Δεκέμβρη όλοι θα έχουν κριθεί».

Για το νέο προπονητικό κέντρο:

«Η ομάδα είναι 16χρόνια χωρίς τίτλο και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό. Ένας από αυτούς ήταν οι κακές εγκαταστάσεις. Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να βελτιώνουμε την ποιότητα της δουλειάς μας. Το έχω ξαναπεί: Πρέπει να δουλεύουμε, να δουλεύουμε, να δουλεύουμε... Οι εγκαταστάσεις είναι καταπληκτικές. Υπάρχει τρομερή πίεση ώστε να τελειώσουν τα έργα. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν και δουλεύουν γι' αυτό το έργο. Δεν φοβάμαι να πω ότι στον κόσμο ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια και τα μέλη των οικογενειών είναι πάντα δίπλα το ένα στο άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...