ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Αρσάβιν: «Φίλοι της Λίβερπουλ, μου ζήτησαν νίκη»

Τη νίκη της Άρσεναλ στην έδρα της Έβερτον ζήτησαν οπαδοί της Λίβερπουλ από τον Αντρέι Αρσάβιν και εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός δεν παραξενεύτηκε όταν είδε τους οπαδούς τον «κόκκινων» να τον υποστηρίζουν, αφού ξέρει για το μίσος ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ.
Αρσάβιν: «Φίλοι της Λίβερπουλ, μου ζήτησαν νίκη»
«Είναι γνωστή η κόντρα που υπάρχει στην πόλη. Πριν τον αγώνα δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ που μου ζητούσαν επιτακτικά να νικήσω τους ορκισμένους εχθρούς τους. Μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι στο Λίβερπουλ και σίγουρα δεν άλλαξα άποψη μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι», τόνισε ο 29χρονος άσος στο επίσημο σάιτ των «κανονιέρηδων».

Η Λίβερπουλ είχε ηττηθεί την προηγούμενη μέρα από την Στόουκ και είχε μείνει στους 16 βαθμούς. Η Έβερτον είχε 15 και με νίκη της επί της Άρσεναλ θα μπορούσε να περάσει μπροστά, έστω και αν η φετινή τους μάχη γίνεται στη μέση της βαθμολογίας. Τελικά οι «κόκκινοι» είδαν την Άρσεναλ να συνεχίζει την πορεία της προς τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, περνώντας με 2-1 από την Έβερτον, προτρέποντας τους σε πανηγυρισμούς για την ήττα της συμπολίτισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...