ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Φετφατζίδης: «Θα προκριθούμε στο Euro»


Φετφατζίδης: «Θα προκριθούμε στο Euro»
Αισιόδοξος πως η Εθνική ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2012 παρουσιάστηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης μετά την απογευματινή προπόνηση εν όψει του φιλικού της Τετάρτης με την Αυστρία στη Βιέννη.

«Είναι στο χέρι μας να προκριθούμε στο Euro και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο μέσος του Ολυμπιακού, που μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στους αγώνες του Οκτωβρίου με το εθνόσημο καθιερώνεται. «Υπάρχει ένας νέος κορμός, αλλά και αρκετά νέα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα», είπε.

Όσο για τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην προετοιμασία κάθε εθνικού συγκροτήματος είπε: «Θα είμαστε μαζί μόνο για τρεις ημέρες, ενώ τον προηγούμενο μήνα συγκεντρωθήκαμε για λίγες ημέρες και μετά πάλι ενσωματωθήκαμε τις ομάδες μας. Σίγουρα ο χρόνος δεν είναι αρκετός, αλλά όλες οι εθνικές ομάδες του κόσμου έτσι δουλεύουν και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες».

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που κλήθηκε μετά από τρεις μήνες και πάλι στους Άνδρες, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα, ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Θέλω να παραμείνω στην Εθνική ομάδα. Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση, ο προπονητής έχει αποδείξει τις ικανότητές του και όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει δικαιοσύνη και όποιος αγωνίζεται καλά με την ομάδα του καλείται να αγωνιστεί στην Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...