ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Εφτάψυχα τα λιοντάρια

O Λεοζίνιο πανηγυρίζει... Ισόπαλοι 2-2 αναδείχτηκαν Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου στις Σέρρες, σε ένα συναρπαστικό ματς. Οι Μάρτιν (10') και Ούμπιντες (45' πεν) ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Σάκη Τσιώλη. Οι Μπέλιτς (63') και Λεοζίνιο (79' πεν) τα γκολ των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο μέρος και έδειχναν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη επί των Σερραίων σε όλες τις αναμετρήσεις των δυο ομάδων στις εθνικές κατηγορίες, καθώς μέχρι στιγμή οι "ερυθρόλευκοι" μετρούσαν μόλις τρεις ισοπαλίες στην έδρα των "λιονταριών".

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανασυνταχθούν και με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους καλύτερους στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους στην επανάληψη. Στους έντεκα βαθμούς και στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας το σύνολο του Κοκότοβιτς, στους 14 βαθμούς και στην έκτη θέση οι φιλοξενούμενοι.

Η σκακιέρα των προπονητών
Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε την αναμέτρηση με 4-3-3 και τον Ράντμαν κάτω από δοκάρια. Οι τέσσερις της άμυνας ήταν οι Βοσκόπουλος, Παντελιάδης, Αλβάρεζ και Μαβενέ. Οι Λεοζίνιο, Κάστρο και Σουμπίνιο ήταν οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Γεωργιάδη, Μπέλιτς και Νταλέ να είναι οι τρεις της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε το ματς με 4-4-2 και τον Γιακούποβιτς κάτω από τα δοκάρια. Οι τέσσερις της άμυνας ήταν οι Ζαραδούκας, Ζέλεσι, Τομάς και Ντολεζάι. Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Μόνχε, Ουμπίντες, Ρόκας και Αλβάρεζ, ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Σολάκης και Μαρτίν.

Επέβαλε τον ρυθμό του ο Ολυμπιακός Βόλου
Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, με γρήγορες επιθέσεις και εκφραστές του Ούμπιντες, Μόνχε και Μαρτίν. Οι γηπεδούχοι έδειξαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να μην έχει ομοιογένεια και να χάνουν εύκολα τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών στην αναμέτρηση, ο Μαρτίν κατάφερε να νικήσει τον Ράντμαν, μετά από ασίστ του Σολάκη, σε μια από τις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων και άνοιξε το σκορ (0-1) για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Το γκολ αυτό ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας των φιλοξενούμενων στην έναρξη του αγώνα. Τα "λιοντάρια" από την πλευρά τους έδειξαν αιφνιδιασμένα από το γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού Βόλου και συνέχισαν να παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα στη μεσαία γραμμή.

Ισορρόπησε ο Πανσερραϊκός, χωρίς να απειλεί
Έως το 20ο λεπτό της αναμέτρησης, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν αρκετές φορές να φτάσουν στο δεύτερο γκολ, μέσω των αντεπιθέσεων. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Γιακούποβιτς. Βλέποντας την αντίδραση του Πανσερραϊκού, ο Τσιώλης ζήτησε από τους παίκτες του να αλλάξουν το σύστημα από 4-4-2 σε 4-4-1-1, με τους Σολάκη και Μάρτιν να εναλλάσσονται στις δυο θέσεις της επίθεσης.

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου σαράντα λεπτά στην αναμέτρηση για να απειλήσει η ομάδα του Κοκότοβιτς, όταν ο Νταλέ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Γιακούποβιτς. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης και πίεσαν τους αντιπάλους τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Καθάρισε το ματς από το πρώτο μέρος
Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Σολάκης ανατράπηκε από τον Βοσκόπουλο στη μεγάλη περιοχή του Πανσερραϊκού και ο Καλόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ούμπιντες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν και έβαλε τις βάσεις για μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, από το πρώτο μέρος. Με το 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου έληξε το πρώτο μέρος, που είχε τους φιλοξενούμενους καλύτερους σε γενικές γραμμές και πιο ουσιαστικούς στην επίθεση. Φλύαρος ο Πανσερραϊκός στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, με σημαντικά αμυντικά κενά, τα οποία και "πλήρωσε".

Ρίσκαρε ο Πανσερραϊκός και δικαιώθηκε
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε για τις δυο ομάδες χωρίς αλλαγές και με τον Πανσερραϊκό να παρουσιάζεται διατεθειμένος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Οι γηπεδούχοι άφησαν αρκετά κενά στην άμυνά τους και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να τα εκμεταλλευτούν. Στο 52' ο Μόνχε έδωσε έτοιμο γκολ στον Αλβάρεζ, όμως ο Ράντμαν σταμάτησε τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων απέδωσαν καρπούς στο 63', όταν ο Αλβάρεζ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μπέλιτς με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακούποβιτς για το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν άλλαξαν τακτική στο δεύτερο μέρος, ο Τσιώλης έριξε στη μάχη τον Μπρέσκα στη θέση του Σολάκη, θέλοντας να χτυπήσει η ομάδα του στις αντεπιθέσεις. Ο Μπρέσκα είχε την ευκαιρία να δώσει και πάλι "αέρα" δυο τερμάτων στην ομάδα του, είκοσι λεπτά πριν το φινάλε, όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Ο Τσιώλης γύρισε το σύστημα της ομάδας του σε 4-5-1 στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, την στιγμή που οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να μεταφέρουν το ματς έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γιακούποβιτς. Στο 78' ο Γεωργιάδης κέρδισε το πέναλτι από τον Κάστρο και ο Πανσερραϊκός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (2-2) με τον Λεοζίνιο, ένα λεπτό αργότερα.

Είχε τις ευκαιρίες ο Ολυμπιακός Βόλου για το διπλό
Δυο λεπτά αργότερα ο Μπρέσκα δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράντμαν και έχασε την ευκαιρία να δώσει και πάλι το προβάδισμα στους Βολιώτες. Στο 85' ο Ούμπιντες έχασε μια ακόμα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους και παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δεν άλλαξε κάτι στο γήπεδο των Σερρών.

Οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, έχοντας από ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση και με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερες ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ρίσκαρε και δικαιώθηκε ο Πανσερραϊκός στο δεύτερο μέρος, πλήρωσε την οπισθοχώρησή του και την αστοχία του ο Ολυμπιακός Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...