ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μπουμσόνγκ: "Όλα για το πρωτάθλημα"

Ο Μπουμσονγκ σε προσπάθεια του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ βρέθηκε στην πατρίδα του και παρακολούθησε το παιχνίδι της Νις με την Λιόν και με αυτή την αφορμή μίλησε στον Τύπο της Γαλλίας για την πορεία του του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

"Σε προσωπικό επίπεδο, στην αρχή είχα κάποια προβλήματα. Στην Ευρώπη τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αλλά έχουμε άλλα δύο παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ο Σισέ είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Είναι ωραίο να βλέπεις τους παλιούς σου συμπαίκτες, ιδιαίτερα σε ένα νικηφόρο παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να έρθω να τους δω και να έχουν σκυμμένα τα κεφάλια. Είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στο Ζερλάν’ για να δω έναν αγώνα και ήταν ευκαιρία γιατί ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν το Σάββατο. Αυτή η Λιόν έχει πολλές δυνατότητες. Είδα μία ομάδα που είχε κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα. Δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά οι νίκες είναι αυτές που μετρούν κι έχουν σημασία γιατί τονώνουν την αυτοπεποίθηση της ομάδας και την εμπιστοσύνη των φιλάθλων"
, ήταν τα λόγια του Μπουμσόνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...