ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μπαίνει στα Σπάτα, επιστρέφει ο Σκόκο

Το έμβλημα της ΑΕΚ στο νέο της προπονητικό κέντρο Το κλίμα στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του ντέρμπι. Ωστόσο από τη Δευτέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ, αναμένεται να μετράει ευχάριστα νέα. Η "Ένωση" επιτέλους "μετακομίζει" στη... φωλιά του αετού και ο Νάτσο Σκόκο επιστρέφει στις προπονήσεις.

Μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας, ο "δικέφαλος" λύνει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Η προπόνηση της Δευτέρας θα γίνει στο παλάτι των Σπάτων και το χωράφι των Θρακομακεδόνων θα αποτελέσει παρελθόν.

Η ΑΕΚ γυρίζει επιτέλους σελίδα και παρότι θα χρειαστούν 2-3 επιπλέον εβδομάδες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακόμιση, κανένας δεν παραπονιέται για τις μικρολεπτομέρειες που απομένουν για να αποτελέσει το νέο προπονητικό κέντρο το δεύτερο σπίτι των "κιτρινόμαυρων".

Σε ότι αφορά το Νάτσο Σκόκο, τη Δευτέρα αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Ο Αργεντινός επιθετικός που είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας ματς με την Αντερλεχτ στο Βέλγιο, θα επιδιώξει να είναι έτοιμος ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα για την 11η αγωνιστικής της Super League.

Στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τους "αργοναύτες" θα είναι και ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει λύσεις στην προβληματική θέση του δεξιού μπακ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...