ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Βέλιτς: "Μπορεί να διορθωθεί η εικόνα της ομάδας"

Ο Γιασμικο Βέλιτς... Την πίστη ότι ένας νέος προπονητής μπορεί να αλλάξει την εικόνα του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Γιάσμινκο Βέλιτς μιλώντας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, όμως άφησε να εννοηθεί πως αυτό δεν είναι εύκολο... "Αναρωτιέμαι ποιος παίκτης είναι μακριά από τον καλό του εαυτό;", τόνισε.

-Αν μπορεί να συνέλθει ο Παναθηναϊκός:
«Παρακολουθώ την ομάδα αυτό το διάστημα και προσπαθώ -πάντα- όταν μιλάω για τον Παναθηναϊκό να είμαι αντικειμενικός, αλλά δεν είναι εύκολο. Βέβαια και μπορεί να διορθωθεί η εικόνα της ομάδας.

Στα τελευταία παιχνίδια φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν θέλω να πω κάτι ενάντια στον Νίκο Νιόπλια. Τον γνωρίζω και γνωρίζω την αξία του. Ένας προπονητής μπορεί να βοηθήσει και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας».

-Για την επιλογή του Γκμοχ:
«Όλα μπορούν να συμβούν και να παραμείνει στην ομάδα. Πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο κρίνονται από τα αποτελέσματα και από έναν πρόχειρο τρόπο. Μακάρι να πάει καλά και να βοηθήσει την ομάδα και εάν τα καταφέρει να μείνει.
Η γνώμη μου είναι ότι όποιος και να έρθει πρέπει να είναι ικανός και να έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο, την οποία θα μπορεί να εφαρμόσει στον Παναθηναϊκό.

Είναι γεγονός πως από τις περιπτώσεις που πληρώνουν τη νύφη κάποια άτομα, υπάρχουν και άλλα ζητήματα και δεν φταίνε μόνο οι προπονητές ή οι γυμναστές.
Νομίζω ότι μπορεί να διορθωθεί με ιδέες του νέου προπονητή. Δεν ξέρω πόσο και ποιοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω τώρα. Εάν έρθει ένας προπονητής, μπορεί να περάσει κάποιες αρχές στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά αναρωτιέμαι ποιος παίκτης είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και μπορεί να βελτιωθεί;»

-Ποιος είναι ο καταλληλότερος προπονητής από τα ονόματα που γράφονται:
«Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για αυτούς. Ακόμη και για τον Φερέιρα γνωρίζω μόνο την παρουσία του στις ομάδες που έχει δουλέψει, αλλά δεν γνωρίζω συγκεκριμένες ιδέες και τη φιλοσοφία του, και εάν αυτή ταιριάζει στον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...