ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Βιτόλο : "Για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ"

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε στον Sport103 fm για τη νίκη επί της αεκ και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για το αν επηρέασε την ομάδα του ΠΑΟΚ η διαιτησία του Τάσου Κάκου :
«Οι αποφάσεις του διαιτητή δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές σε αρκετές φάσεις και μάλιστα μέσα σε μια κατάμεστη Τούμπα αλλά η αντίπαλος μας έπαιξε με ένα σύστημα το οποίο χώλαινε από παντού και γι΄ αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια στο τέλος.
Για τη βελτίωση της ψυχολογίας του ΠΑΟΚ και τη συνέχεια :
«Βοήθησε και αυτό το παιχνίδι να ανέβει η ψυχολογία και να κοιτάμε με αισιοδοξία τη συνέχεια. Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ αξίζει να είναι ψηλά και να διεκδικεί αυτά που του αξίζουν. Πλέον ήρθε η ώρα να το κάνει. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που συμβαίνει. Από την αρχή ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον τίτλο και είναι μια ομάδα που δικαιούται να διεκδικεί τίτλο.
Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με τέτοια ποιότητα που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά στις διοργανώσεις που συμμετέχει και παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε και με τη διαιτησία, εμείς οι παίκτες, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Μπορεί να διεκδικήσει και τη δεύτερη και την πρώτη θέση».
Για την αλλαγή στην απόδοση της ομάδας τον τελευταίο καιρό :
«Τα αποτελέσματα άλλαξαν την ψυχολογία και μας έκαναν να πιστέψουμε ότι μπορούμε να παίζουμε καλύτερα. Στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας μεγάλο μερίδιο επιτυχίας έχει ο προπονητής μας ο κ. Χάβος. Αντιλαμβάνομαι το πώς σκέφτονται οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά πρέπει να κοιτάμε τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε και κερδίζουμε. Είναι άδικο να μην αναγνωρίσουμε τη δουλειά που κάνει ο προπονητής μας και σε τελική ανάλυση τα αποτελέσματα κάνουν τους παίκτες και τους προπονητές και όχι τα μεγάλα ονόματα και τα βιογραφικά».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό :
«Η φετινή κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι διαφορετική. Με τον Βαλβέρδε υπάρχει καλή ψυχολογία σε παίκτες και οπαδούς. Έχουμε πολύ καλή πρόσφατη προϊστορία και δεν φοβόμαστε την κάθοδο στην Αθήνα. Ξέρουμε τον δρόμο και τον τρόπο να κερδίσουμε τον αντίπαλο μας» δήλωσε ο Βιτόλο που ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τη συμπαράσταση του στον αγώνα του Σαββάτου με την αεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...