ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Πέρασε και η Καβάλα από την Τρίπολη

Κρις και Πετκάκης σε φάση από το παιχνίδι Αστέρας τρίπολης-καβάλα Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Καβάλα, η οποία επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και "αναρριχήθηκε" στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το τέρμα που χάρισε το τρίποντο στους "Αργοναύτες" πέτυχε ο Ονουάτσι στο 62'. Οι Αρκάδες για ακόμα ένα παιχνίδι στο σπίτι τους δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν και πλέον σε πέντε αναμετρήσεις στην Τρίπολη μετρούν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Το 1-0, είναι το αγαπημένο σκορ των δύο ομάδων, όταν αναμετρόνται μεταξύ τους, καθώς και στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι σήμερα υπήρξε νικητής με το συγκεκριμένο σκορ. Η διαφορά είναι ότι πέρσι ο Αστέρας Τρίπολης είχε πανηγυρίσει και τις δύο φορές, ενώ φέτος η Καβάλα ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν από την αρχή τα ηνία, πιέζοντας να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε οδηγούς στο σκορ. Αυτό που έλειπε από το σύνολο του Βαγέλλη Βλάχου ήταν η τελική προσπάθεια που θα έβγαζε σε θέση βολής κάποιον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης. Η Καβάλα από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις της να διαφυλάξει το μηδέν στα μετόπισθεν και όποτε της δινόταν η ευκαιρία να βγει μπροστά για να απειλήσει.

Οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή που ήταν άκαρπη, ενώ οι "Αργοναύτες" χρειάστηκε να περάσουν 26 λεπτά για να επιχειρήσουν κάποιο σουτ. Ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 44', όμως, η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Ογκμπέτσε και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ντεγκρά.

Οι δύο προπονητές έκαναν γρήγορα από μία αλλαγή στην επανάληψη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κάνουν πιο επιθετική την ομάδα τους. Ο Οκούκα έριξε στη μάχη τον Βουτσίτσεβιτς στη θέση του Ντιέ, ενώ ο Βλάχος απέσυρε τον Κρις και τοποθέτησε στην αντίπαλη περιοχή τον Ρομπέρτο.

Η κίνηση που απέδωσε καρπούς, ήταν αυτή του τεχνικού της Καβάλας, καθώς ο Βουτσίτσεβιτς βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και έδωσε περισσότερη ελευθερία στον Αμπντούν, ο οποίος στο 62' δημιούργησε το γκολ που πέτυχε ο Ονουάτσι.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχοντας μείνει πίσω στο σκορ, ανέβαζε συνεχώς παίκτες στην επίθεση, αλλά άφηνε και ανοικτούς διαδρόμους προς την εστία του Ντεγκρά. Ετσι οι "Αργοναύτες" φρόντιζαν να βγαίνουν στην αντεπίθεση και με αυτό τον τρόπο να διώχνουν την πίεση από την περιοχή του Γκαλίνοβιτς. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έτσι έμειναν για πέμπτο φετινό παιχνίδι στην έδρα τους χωρίς νίκη.

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Φώσκολου (Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...