ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Νασρί: «Άδικη η κριτική»

Νασρί: «Άδικη η κριτική»
Ο Σαμίρ Νασρί εντυπωσιάζει με την απόδοσή του στην Άρσεναλ και ο Λοράν Μπλαν τον υπολογίζει για την εθνική Γαλλίας. Ωστόσο αυτό που ο ίδιος θέλει διακαώς, είναι να αποτινάξει από πάνω του μια για πάντα κάποιους χαρακτηρισμούς που του είχαν αποδοθεί για κακή επιρροή στο εθνικό συγκρότημα κατά τη διοργάνωση του Euro 2008.

Μεγάλη ευθύνη για την αποτυχία αποδόθηκε στον 23χρονο πλέον μέσο των «τρικολόρ» που μετά την κόντρα του με τον Γουίλιαμ Γκαλάς έτυχε σιωπηρής τιμωρίας, αφού για ένα διάστημα δεν βρισκόταν στους εκλεκτούς της εθνικής. Τώρα όμως πιστεύει πως δικαιώνεται, αφού ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος ήταν ο θήτης και ποιο το θύμα:

«Πολλοί μου απέδιδαν άσχημους χαρακτηρισμούς μετά το Euro 2008. Αν προσέξουν όμως θα δουν ότι με όσους είχα πρόβλημα, έχουν μεγάλη ευθύνη και στα επεισόδια του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής». Στην αμέσως επόμενη ερώτηση αν εννοεί τον Γκαλάς απάντησε χωρίς να κρύβει τα λόγια του: «Ναι. Δεν μιλάμε. Αγωνιστήκαμε έναν ολόκληρο χρόνο στην Άρσεναλ χωρίς να μιλάμε. Και δεν είμαι ο μόνος με τον οποίο είχε πρόβλημα».

Τέλος δεν ξέχασε τη Μάρσεϊγ, που τον ανέδειξε και του άνοιξε το δρόμο της ευρωπαϊκής του καριέρας: «Ίσως μια μέρα επιστρέψω. Γιατί όχι. Η Μαρσέιγ έχει γίνει η πρώτη δύναμη στη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...