ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Οι υποψήφιοι...

Ζεσουάλδο Φερέιρα Ο Κάρλος Φρέιτας έχει αναλάβει να "ξεψαχνίσει" την αγορά προκειμένου να βρεθεί όσον το δυνατόν συντομότερα ο αντικαταστάτης του Νιόπλια και η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί από κοινού με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, Κώστα Αντωνίου.

Τα ονόματα που ακούγονται πολλά, με αυτό του πρώην τεχνικού της Μάλαγα Ζεσουάλδο Φερέιρα να βρίσκεται -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον- πρώτο στη λίστα.

Η μεγάλη εμπειρία και η... λατρεία για το επιθετικό ποδόσφαιρο (αγαπημένο του σύστημα το 4-3-3) είναι κάποια από τα στοιχεία που διακατέχουν τον Πορτογάλο προπονητή ενώ αξίζει να αναφερθεί πως υπήρξε δάσκαλος του Ζοσέ Μουρίνιο στη σχολή προπονητικής που αποφοίτησε ο "special one", με τον οποίο ωστόσο βρίσκεται σε μεγάλη κόντρα!

Δεύτερος στη σχετική λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών βρίσκεται ο Πάολο Σόουζα, για τον οποίο ωστόσο υπάρχουν επιφυλλάξεις -λόγω της απειρίας του- ενώ πάντα δυνατά "παίζει" το όνομα του Γάλλου τεχνικού, Πολ Λε Γκουέν.

Διακαή πόθο αποτελεί βέβαια ο Μαρσέλο Λίπι ωστόστο του υψηλό κασέ του Ιταλού τεχνικού κάνει από μόνο του εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωσή του. Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, Μαρθελίνο Γκαρσία Τοράλ, Χαβιέρ Αγκίρε και Ντιέγκο Σιμεόνε είναι μερικά ακόμα απο τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...