ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Νο1 η Τότεναμ!

Η καλύτερη ομάδα πήρε την πρωτιά στον 1ο Όμιλο του Champions League, καθώς η Τότεναμ αναδείχθηκε ισόπαλη στην Ολλανδία με την Τβέντε (3-3), ενώ η κάτοχος του τίτλου Ίντερ συνετρίβη από την αδιάφορη Βέρντερ (3-0).
Νο1 η Τότεναμ!

Φιέστα πρωτιάς για τους Σπερς
Με πρόκριση σαν πρώτη από το πρώτο γκρουπ του Champions League εξαργύρωσε την σταθερή της παρουσία η Τότεναμ. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ πήρε 3-3 στην Ολλανδία κόντρα στην Τβέντε επί της οποία μάλιστα προηγήθηκε τρεις φορές, με τον Ζερμέν Ντεφόε που πέτυχε δύο γκολ να είναι ο πρωταγωνιστής. Οι Αγγλοι ακόμα σε περίπτωση ήττας θα πανηγύριζαν, αφού η Ιντερ δεν προέβαλλε αντίσταση στην Βέρντερ με το τελικό 3-0 να τα λέει όλα. Μόλις μία ήττα σε έξι ματς υπέστησαν οι Σπερς, που στη φάση των «16» θα αποφύγουν τα μεγαθήρια.


Ταπείνωση και ζόρια στους «16» για Ιντερ
Με τη φετινή εικόνα της Ιντερ, δύσκολα θα προκάλεσε εντύπωση σε κάποιον ότι οι Νερατζούρι ηττήθηκαν και δεν κυνήγησαν σε κανένα σημείο του ματς την πιθανότητα να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου από την Τότεναμ. Οι Γερμανοί σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο γκρουπ με 3-0 χάρη σε γκολ των Πρεντλ (39'), Αρναούτοβιτς(49') και Πιζάρο (88'). Από την πλευρά του, ο Ράφα Μπενίτεθ επέλεξε να βάλει πιτσιρίκια σε μία αναμέτρηση από την οποία θα μπορούσε να έχει σημαντικό όφελος, όπως αυτό που δεν θα έφερνε στον δρόμο των πρωταθλητών Ευρώπης, ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και η Τσέλσι.



Τα αποτελέσματα

Τβέντε-Τότεναμ 3-3
(22' πεν. Λάντσαατ, 56' Ροσάλες, 64' Τσαντλί - 12' Βίσγκερχοφ, 47', 59' Ντεφόε)

Βέρντερ Βρέμης-Ιντερ 3-0
(39' Πρεντλ, 49' Αρναούτοβιτς, 88' Πιζάρο)

Τελική βαθμολογία

1. Τότεναμ 13 (18-11)
2. Ιντερ 10 (12-11)
3. Τβέντε 6 (9-11)
4. Βέρντερ Βρέμης 5 (6-12)



Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...