ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Kαλεί για απαντήσεις ο Downing

Στη 16η θέση έχει κατρακυλήσει η Aston Villa του Gerard Houllier, μετά και την ήττα της περασμένης Δευτέρας στο Anfield από τη Liverpool. Οι Villans ηττήθηκαν με 3-0, πραγματοποιώντας μια πολύ άσχημη εμφάνιση. Πλέον η ομάδα των Midlands, βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και το μόνο που επιζητούν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας είναι η άμεση αγωνιστική ανάκαμψη.

Αυτό ακριβώς θέλησε να τονίσει και ο Stewart Downing, με δηλώσεις του σε μερίδα του αγγλικού Τύπου, καλώντας τους συμπαίκτες του να δείξουν το απαραίτητο σθένος ώστε να βγάλουν την Villa από αυτό το αγωνιστικό τέλμα.

" Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Πρέπει να παλεύουμε περισσότερο τα παιχνίδια μας. Εχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι το Σάββαο και πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν παλέψαμε (κόντρα στη Liverpool) και πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να αμυνόμαστε καλύτερα. Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να βελτιωθούμε. Αν επιστρέψουν κάποιοι παίκτες και αρχίσουμε να μαζεύουμε κάποιους βαθμούς θα είμαστε εντάξει", ήταν, μεταξύ άλλων τα λόγια του Downing. 

H Villa πρόκειται να αντιμετωπίσει τη West Bromwich στο derby του Birmingham το ερχόμενο Σάββατο, με σκοπό τη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Premier League.

Πηγή english football

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...