ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Έσπασε την... παράδοση η Μπάρτσα!

Αν και αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς, η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στον όμιλο του Παναθηναϊκού με την πρώτη της νίκη (2-0) κόντρα στη Ρούμπιν στο Champions League.

Έσπασε την... παράδοση η Μπάρτσα!
Οι «μπλαουγκράνα» ολοκλήρωσαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στον 4ο Όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να βάζει στο γήπεδο πολλούς μικρούς σε ηλικία αλλά όχι και ποιότητα παίκτες. Το πρώτο τέρμα πέτυχε ο κεντρικός αμυντικός, Φοντάς, στο 51' με σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο κόντραρε καθαρά σε χέρι αμυνόμενου άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Ριζικόφ και το δεύτερο ο Βάσκεθ, που πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 13' με δεξί πλασέ (2-0). Οι Ρώσοι του Κούρμπαν Μπερντίγιεφ ακόμα και να κέρδιζαν θα τερμάτιζαν στην 3η θέση, καθώς στο άλλο ματς, η Κοπεγχάγη επικράτησε του Παναθηναϊκού (3-1) και πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τους «16». 

Οι συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γκουαρδιόλα): Πίντο, Πικέ, Μπόγιαν (35' Μπάρτρα), Χέφρεν (13' Βάσκεθ), Μασκεράνο, Μπούσκετς, Μάξουελ, Αντριάνο, Φοντάς, Τιάγκο, Γιόναθαν (63' Μέσι).

Ρούμπιν (Κούρμπαν Μπερντίγεφ): Ριζικόφ, Κουζμίν, Ανσάλντι, Θέσαρ Νάβας, Ριαζάντσεφ (62' Κασάεφ), Μουράφσκι, Νομπόα, Καλεσίν, Μποκέτι, Μάρτινς (66' Μεντβέντεφ), Καραντενίζ (75' Μπιστρόφ).

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...