ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Υπολογίζει Σνάουτσνερ ο Χάβος

Μετά την "καταιγίδα" των τραυματισμών που έπληξε τον ΠΑΟΚ, στον ουρανό της Τούμπας άρχισε να διαφαίνονται και μερικές... αχτίδες φωτός.
Στην προπόνηση της Τετάρτης (8/12) επέστρεψε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα έπειτα από αρκετές ημέρες και έθεσε υποψηφιότητα για να συμμετάσχει στο σαββατιάτικο (11/12) ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Ασφαλώς, το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Πολωνός, ακόμη και ως βασικός, θα κριθεί από την παρουσία του στις προπονήσεις των επόμενων ημερών και από την απόφαση του προπονητή του "Δικεφάλου", Μάκη Χάβου.

Το "παρών" για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έδωσε και ο Λίνο, που βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ένας ακόμη αμυντικός που ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού τον τελευταίο καιρό, ο Μίρκο Σαβίνι. Μάλιστα, ο Ιταλός ανεβάσει ρυθμούς μέρα με τη μέρα και "χτυπάει" με αξιώσεις την πόρτα της ενδεκάδας για τον αγώνα με τους "κυανόλευκους".

Αρκετά τα προβλήματα

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν περιλάμβανε μόνο ευχάριστα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, που αντιμετωπίζει ένα αιμάτωμα στο πέμπτο μετατάρσιο, όπως και ο Στέλιος Μαλεζάς, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τη θλάση που είχε υποστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Βιτόλο, Ίβιτς και Ζουέλα δε συμμετείχαν καν στην προπόνηση και αντ' αυτού έκαναν θεραπεία. Ο Ζουέλα χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Ηρακλή και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Βιτόλο θα απουσιάσει από αυτό με τους "κυανόλευκους" και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον "τελικό" του Ζάγκρεμπ, ενώ η περίπτωση του Ίβιτς αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Πέμπτη (9/12).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...