ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Οπλίζει ο «τρομοκράτης»

Οπλίζει ο «τρομοκράτης»
Στις προπονήσεις της ΑΕΚ επανήλθε το πρωί της Τετάρτης ο Ραφίκ Τζεμπούρ και είναι πολύ πιθανό να είναι έτοιμος στο ματς με τη Ζενίτ. Καλά στοιχεία από τον Λουσέν! Παρ' όλα αυτά ο Γαλλοαλγερινός θεωρείται απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση με τη Λάρισα στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον έχει στη διάθεσή του για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Σεμπάστιαν Σάχα ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και φυσιοθεραπεία, ενώ ο Λεονάρντο έκανε ατομικό και φυσιοθεραπεία. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο υπό δοκιμή Γάλλος μέσος Πίτερ Λουσέν. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

Καλά στοιχεία από τον Λουσέν

Την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ έκανε ο Πέτερ Λουσέν και έδειξε καλά στοιχεία, καθώς φάνηκε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τεχνίτη ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, καθοριστικά συμπεράσματα δεν μπορούν να εξαχθούν ακόμη, καθώς η προπόνηση έγινε σε χαλαρό ρυθμό και πρέπει να εξακριβωθεί για τον Γάλλο πώς είναι ιατρικά αλλά και από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...