ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Δώρο της Λιόν στην Μπενφίκα!

Δώρο της Λιόν στην Μπενφίκα!

Το κάζο αποφεύχθηκε για την Μπενφίκα, καθώς παρά την ήττα με 2-1 από τη Σάλκε, θα συνεχίσει στο Europa League. Και αυτό γιατί η Λιόν πήρε την ισοπαλία 2-2 από τη Χάποελ στο τέλος!


Εσωσε τη Λιόν, έμεινε δεύτερη
Φοβερό παιχνίδι στο «Ζερλάν», με την Λιόν να ψάχνει τη νίκη που θα της έδινε την πρωτιά αν δεν κέρδιζε η Σάλκε και την Χάποελ να θέλει το διπλό που θα την έβγαζε τρίτη αν δεν επικρατούσε η Μπενφίκα! Τελικά, τίποτα από αυτά δεν έγινε! Το 2-2 άφησε ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες, με τους Ισραηλινούς να χάνουν  μεγάλη ευκαιρία καθώς μέχρι το 88' κρατούσαν το εισιτήριο για το Europa στα χέρια τους!

Η Λιόν ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 62' με κοντινό πλασέ του Λισάντρο, στην επόμενη φάση όμως ο Σαχάρ με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε εκ νέου. Στο 69', ο Ζάχαβι με καταπληκτικό ψαλιδάκι από το ύψος του πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην Χάποελ η οποία γνώριζε ότι την ίδια ώρα η Μπενφίκα έχανε. Τελικά, ο Λακαζέ στο 88' έγραψε το 2-2 και έριξε στο καναβάτσο τους Ισραηλινούς, χωρίς επίσης η Λιόν να έχει κάποιο βαθμολογικό όφελος μιας και τερμάτισε δεύτερη.

Εχασε αλλά γλίτωσε το κάζο
Λαμπάδα στον Λακαζέτ θα πρέπει να ανάψει όλο το Ντα Λουζ, καθώς το γκολ του άσου της Λιόν ήταν αυτό που έδωσε την τρίτη θέση στην Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι γλίτωσαν το κάζο καθώς μέχρι το 88' ήταν στην ουρά του ομίλου! Η Σάλκε ήταν ανώτερη, ήθελε τη νίκη για να κατακτήσει την πρωτιά και την πήρε κερδίζοντας με 2-1. Στο 19' ο εξαιρετικός συνδυασμός των Γερμανών, έβγαλε τον Χουράδο σε θέση βολής και ο Ισπανός δεν αστόχησε, ενώ στο 81' ο Χέβεντες από κοντά έκανε το 2-0! Η Μπενφίκα μείωσε με κεφαλιά του Λουιζάο στο 87 και λυτρώθηκε δευτερόλεπτα αργότερα με το γκολ του Λακαζέτ στο μακρινό «Ζερλάν».

Τα αποτελέσματα
Λιόν-Χάποελ Τελ Αβίβ 2-2 (62' Λισάντρο, 88' Λακαζέτ - 63' Σαχάρ, 69' Ζάχαβι)
Μπενφίκα-Σάλκε 1-2 (87' Λουιζάο - 19' Χουράδο, 81' Χέβεντες)

Η τελική βαθμολογία
1.Σάλκε 13
2. Λιόν 10
3. Μπενφίκα 6
4. Χάποελ 5



Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...