ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτιά με Άντερσον!

Το γκολ του Άντερσον χάρισε την ισοπαλία με 1-1 στη Μάντσεστερ κόντρα στη Βαλένθια, με τους Άγγλους να παίρνουν και την πρωτιά. Πρώτος βαθμός για την Μπούρσασπορ απέναντι στη Ρέιντζερς με το ίδιο σκορ.
Πρωτιά με Άντερσον!
Πρωτιά με Άντερσον
Έχοντας υπέρ της ένα προβάδισμα τριών βαθμών, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μόνο που έπρεπε να κάνει απέναντι στην Βαλένθια ήταν να μην χάσει. Ο στόχος επετεύχθη και οι Άγγλοι πήραν το 1-1 τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Οι Ισπανοί, πάντως, ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχασαν ευκαιρίες και κατάφεραν να ανοίξουν τελικά το σκορ στο 32'. Ο Κάρικ έκανε μεγάλο λάθος στο κέντρο, ο Ντομίνγκες έκλεψε και πάσαρε στον Πάμπλο Ερνάντες που έγραψε εύκολα το 1-0. Ωστόσο, στο 62' ο Αντερσον πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Γκουάιτα στο σουτ του Παρκ και από κοντά ισοφάρισε, δίνοντας την πρώτη θέση στην Γιουνάιτεντ και αφήνοντας δεύτερη την Βαλένθια.

Οι συνθέσεις:
Μάντσεστερ Γ. (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Άμος, Φέρντιναντ (50' Σμάλινγκ), Άντερσον (90 Φλέτσερ), Μπερμπάτοφ, Ρούνεϊ, Παρκ, Βίντιτς, Κάρικ, Νάνι (81' Γκικς), Φάμπιο, Ράφαελ

Βαλένθια (Ουνάι Έμερι): Γκουάιτα, Αλμπέλδα, Ντομίνγκες (54' Ίσκα), Αντουρίθ, Ντεαλμπέρτ, Πάμπλο Ερνάντες (81' Φεγκουλί), Ρικάρντο Κόστα, Μπανέγκα, Ματιέ, Μιγκέλ, Ζόρντι Άλμπα (68' Μάτα)

Εκανε σεφτέ η Μπούρσασπορ
Χωρίς άμεσο ενδιαφέρον ήταν ο αγώνας ανάμεσα στην Μπούρσασπορ και την Ρέιντζερς, με το μεγαλύτερο κίνητρο να το έχουν οι Τούρκοι που ήθελαν να πάρουν την παρθενική τους νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τα κατάφεραν, όμως και ο ένας βαθμός ήταν κέρδος καθώς ήταν ο πρώτος στην ιστορία τους στην μεγάλη διοργάνωση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 19' με γυριστό σουτ του Μίλερ μέσα από την περιοχή, ωστόσο το γκολ του Γιλιντρίμ στο 79ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:
Μπουρσασπόρ (Ερτουγκριούλ Σατζλάμ): Οζκάν, Σερντάρ Αζίζ (46' Ομέρ Ερντογάν), Βέντερσον, Τσισμίρ (46' Μπατάλια), Οζάν Σας, Ινσούα, Γιλντιρίμ, Οζάν Ίπεκ, Κέτσελι, Νούνιες (62' Μπαταχάρ), Στεπάνοφ

Ρέιντζερς (Γουόλτερ Σμιθ): ΜακΓκρέγκορ, Γουίρ, ΜακΚάλοχ, Ντέιβις, Μίλερ (63' Μπίτι), Φόστερ, Νέισμιθ (71' Βέις), Γουίτακερ, Μπουχέρα, Χάτον, Κόουλ (83' ΜακΜίλαν)

Τα αποτελέσματα
Μάντσεστερ-Βαλένθια 1-1 (62' Αντερσον - 32' Ερνάντες)
Μπούρσασπορ-Ρέιντζερς 1-1 (79' Γιλντιρίμ-19' Μίλερ)

Η τελική βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 14
2. Βαλένθια 11
3. Ρέιντζερς 6
4. Μπούρσασπορ 1


Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...