ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Κοπεγχάγη-Παναθηναϊκός 3-1 *BINTEO*

Ουφ, τελείωσε…


Οι τυφλοί είδαν! Η διοίκηση;

Κοπεγ...χάλι και πάλι


Ουφ, τελείωσε…
Επίλογο ανάλογα τραγικό της πορείας του είχε το φετινό «δράμα» του Παναθηναϊκού στο Champions League. 

Οι «πράσινοι» έγιναν έρμαιο της Κοπεγχάγης στη Δανία και υπενθυμίζοντας στις καθυστερήσεις (με το γκολ του Καντέ) ότι… βρέθηκαν κι εκείνοι εκεί, «σφράγισαν» και τυπικά (3-1) τη χειρότερη χρονιά που έκαναν ποτέ στη διοργάνωση. 

Πώς έπαιξε 

Με τη σύνθεση που αναμενόταν (και δεν περιείχε ούτε τον Λέτο, ούτε τον… προσεχώς «κατοστάρη» Καραγκούνη) παρέταξε τους «πράσινους» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. 

Στο 4-2-3-1 του Πορτογάλου, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Βύντρα. Στα χαφ ήταν οι Ζιλμπέρτο-Σιμάο, στην τριάδα μπροστά τους οι Χριστοδουλόπουλος (αριστερά), Λουίς Γκαρσία (κέντρο), Μαρίνος (δεξιά) και προωθημένος ο Σισέ. 

 
Απλά κατέβηκε στο γήπεδο… 

«Καθρέφτης» της διαφοράς κινήτρου που είχαν οι δύο ομάδες έγινε από το πρώτο μέρος το «Πάρκεν». Παρόλο, λοιπόν, που χρειάστηκε ένα 25λεπτο (στο οποίο ο Παναθηναϊκός στάθηκε με άνεση και χωρίς να… στρεσάρεται ιδιαίτερα), εκείνη αντικατοπτρίστηκε τελικά στον αγωνιστικό χώρο. 

Η διπλή έμπνευση του Βίνγκααρντ (στρώσιμο και εκτέλεση) δεν «ξεκλείδωσε» μόνο την άμυνα των «πράσινων». Έγινε και αφορμή για να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η αδυναμία τους να επιτεθούν έστω και μια φορά οργανωμένα. 

Ακόμα και όταν έφτασαν «από σπόντα», δε, (λάθος του Βίλαντ) σε θέση βολής -κι ενώ προηγουμένως την είχαν γλιτώσει σε ευκαιρίες των Κλάουντεμιρ και Βίνγκααρντ- ο Γκαρσία (με το άστοχο πλασέ του σε κενή εστία), περιέγραψε χαρακτηριστικά το «ξεψυχισμένο» παιχνίδι τους. 

«Σφύρα, να τελειώνουμε…» 

Όποια σχέδια ανάκαμψης κι αν ετοίμαζε ο Φερέιρα μετά την ανάπαυλα (με την είσοδο των Λέτο και Νίνη), δεν χρειάστηκαν περισσότερα από πέντε λεπτά για να πάνε… περίπατο. Ο Γκρόνκγιερ «τσίμπησε» μπάλα και πέναλτι από τον Σπυρόπουλο, εκτέλεσε ο ίδιος την παράβαση και φάνηκε να μετατρέπει σε διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά. 

Δυστυχώς οι Δανοί δεν αντιμετώπισαν το ίδιο… χαλαρά την κατάσταση. Αφού προειδοποίησαν γι’ αυτό, λοιπόν, με τον Εντόι (δοκάρι σε κενή εστία), ανάγκασαν μέχρι και τον… Σισέ να σκοράρει υπέρ τους και να «ξεχειλώσει» το σκορ! Το ότι ο Καντέ το μάζεψε στις καθυστερήσεις, έμοιαζε (και είναι) μηδαμινή παρηγοριά για την παρουσία «κομπάρσου» του Παναθηναϊκού, σε μια διοργάνωση όπου συνήθιζε να είναι πρωταγωνιστής. 


 

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Στάλε Σολμπάκεν): Βίλαντ, Πόσπεχ, Κλάουντεμιρ, Κβιστ, Γκρόνκγιερ (86΄Ζοχόρ), Εντόι (80΄Σαντίν), Άντονσον (77' Ότεσεν), Βεντ, Βίνγκααρντ, Γιόργκενσεν, Μπολάνιος 

Στον πάγκο έμειναν οι: Κρίστενσεν, Λάρσον, Κρίστενσεν, Ντιλέινι 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο (46' Νίνης), Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (46' Λέτο), Γκαρσία (75' Πετρόπουλος), Μαρίνος, Σισέ 

Στον πάγκο έμειναν οι: Καρνέζης, Σαριέγκι, Πλεσί, Καραγκούνης 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φλόριαν Μέιερ (Γερμανία) 
ΒΟΗΘΟΙ: Χόλγκερ Χένσελ, Σένκε Γκλίντεμαν (Γερμανία) 
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΒΟΗΘΟΙ: Μπάμπακ Ραφάτι, Κρίστιαν Ντίνγκερτ (Γερμανία) 

ΓΗΠΕΔΟ: «Πάρκεν Στάντιον» 

Η τελική βαθμολογία του Δ' ομίλου (6 αγ.) 

1. Μπαρτσελόνα 14 (14-3) 
2. Κοπεγχάγη 10 (7-5) 
3. Ρούμπιν Καζάν 6 (2-4) 
4. Παναθηναϊκός 2 (2-13) 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...