ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πέφτει η αυλαία του CHAMPIONS LEAGUE

Ο Σονγκ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Σαχτάρ...
Με ανοιχτές εκκρεμότητες για τρεις θέσεις που οδηγούν στους "16", πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης.
Η Ρόμα με την Βασιλεία στον 5ο όμιλο και η Σαχτάρ, η Άρσεναλ και η Μπράγκα στον 8ο, διεκδικούν τα επαναπομείναντα εισιτήρια για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Στον 5ο όμιλο,η Μπάγερν Μονάχου έχει "σφραγίσει" την πρόκριση αλλά και την πρωτιά ενώ η Ρόμα έχει το αβαντάζ έναντι της Βασιλείας για τη δεύτερη θέση καθώς της αρκεί και η ισοπαλία στη Ρουμανία απέναντι στην Κλουζ.

Στον 8ο όμιλο, η Άρσεναλ δείχνει να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση καθώς υποδέχεται στο Λονδίνο(21:45-ΝΕΤ) την αδιάφορη Παρτιζάν και σε περίπτωση νίκης θα πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Η Σαχτάρ μονομαχεί με την Μπράγκα στο Ντόνετσκ και χρειάζεται ένα βαθμό για να πανηγυρίσει την πρόκριση της για πρώτη φορά στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη πλευρά το έργο των Πορτογάλων είναι δύσκολο καθώς χρειάζονται νίκη επί των Ουκρανών και να μην κερδίσει η Άρσεναλ την Παρτιζάν, διαφορετικά θα πρέπει να νικήσουν με τέσσερα γκολ διαφορά για να μην συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί στους άλλους ομίλους ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Στον 6ο όμιλο, η Τσέλσι και η Μαρσέιγ είναι οι δύο ομάδες που "σφράγισαν" το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η Σπαρτάκ Μόσχας θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Τέλος στον 7ο όμιλο, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν πήραν την πρόκριση για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ στο φινάλε, ο Άγιαξ θα μονομαχήσει με την Οσέρ για την τρίτη θέση και τη συνέχεια στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πιο αναλυτικά:

5ος όμιλος:. Η Μπάγερν Μονάχου ήδη έχει το μυαλό της στην επόμενη φάση έχοντας κατακτήσει και την πρώτη θέση και υποδέχεται την Βασιλεία η οποία έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση χωρίς όμως να κρατάει την τύχη στα...πόδια της.

Οι Ελβετοί χρειάζονται νίκη επί των "Βαυαρών" στη Γερμανία και να ηττηθεί η Ρόμα από την Κλουζ στην Ρουμανία.

Οι Ιταλοί από την πλευρά τους χρειάζονται ένα βαθμό στο τελευταίο τους παιχνίδι στη φάση των ομίλων για να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση και να συνεχίσουν στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσο για την Κλουζ, δεν έχει ελπίδες για να αλλάξει την μοίρα της και θα αγωνιστεί για το γόητρο της στο φινάλε.

6ος όμιλος: Η νίκη της Μαρσέιγ στη Μόσχα επί της Σπαρτάκ είχε ως αποτέλεσμα οι Μασσαλοί να ακολουθήσουν την Τσέλσι στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι λονδρέζοι εξάλλου έχουν κατακτήσει και την πρώτη θέση. Όσο για τους Ρώσους, θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στην τελευταία αγωνιστική, η Μαρσέιγ θα αναμετρηθεί με την Τσέλσι στο "Βελοντρόμ" σε ένα αδιάφορο παιχνίδι ενώ στον άλλο αγώνα, η Ζίλινα θα φιλοξενήσει την Σπαρτάκ Μόσχας με στόχο να πει αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατακτώντας τους πρώτους της βαθμούς.

7ος όμιλος: Τα δύο φαβορί του ομίλου από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση, έχουν ήδη "σφραγίσει" την πρόκριση τους στην επόμενη φάση.Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει ήδη την πρώτη θέση ενώ το εισιτήριο για τους "16", θα πάρει ως δεύτερη η Μίλαν.

Η μοναδική εκκρεμότητα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής έχει να κάνει με την τρίτη θέση και την ομάδα που θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ με τον Άγιαξ και την Οσέρ να δίνουν την μάχη. Ο "Αίαντας" χωρίς τον Μάρτιν Γιολ στο "τιμόνι" του ο οποίος παραιτήθηκε, φιλοξενείται από την Μίλαν στο Μιλάνο και έχει αβαντάζ ενός βαθμού από τους Γάλλους οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Ρεάλ στην Μαδρίτη.

Οι Ολλανδοί χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των "ροσονέρι" ώστε σε περίπτωση που η Οσέρ αποδράσει με βαθμολογικό όφελος από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" να μην τους ξεπεράσει στην βαθμολογία.

Αν ο Άγιαξ ηττηθεί από την Μίλαν και η Οσέρ αναδειχτεί ισόπαλη με την Ρεάλ, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στην τρίτη θέση με την ομάδα της Γαλλίας να υπερέχει στην διαφορά τερμάτων και να είναι αυτή που θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

8ος όμιλος: Εκτός από την Παρτιζάν που δεν έχει καμία ελπίδα, οι τρεις άλλες ομάδες του ομίλου θα δώσουν μάχη για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται την Μπράγκα και χρειάζεται ένα βαθμό για να "σφραγίσει" το εισιτήριο της για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη πλευρά οι Πορτογάλοι θέλουν το τρίποντο στην Ουκρανία και να μην νικήσει στο Λονδίνο η Άρσεναλ την Παρτιζάν αλλιώς θα πρέπει να νικήσουν με τέσσερα γκολ διαφορά την Σαχτάρ για να την αφήσουν εκτός συνέχειας και να πάρουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Η Άρσεναλ κρατάει την τύχη στα...πόδια της καθώς για να προκριθεί είναι αρκετή η νίκη επί της αδιάφορης Παρτιζάν στην έδρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν η Σαχτάρ ηττηθεί από την Μπράγκα και η Άρσεναλ επικρατήσει της Παρτιζάν, οι τρεις ομάδες θα ισοβαθμήσουν στους 12 βαθμούς και σε αυτή την περίπτωση, οι 'κανονιέρηδες" θα είναι η μία ομάδα που θα προκριθεί και η Σαχτάρ η δεύτερη εκτός αν ηττηθεί από την Μπράγκα με τέσσερα γκολ διαφορά καθώς είχε νικήσει με 3-0 στην Πορτογαλία.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

5ος όμιλος

1. Μπάγερν 12 (13-6)

2. Ρόμα 9 (9-10)

3. Βασιλεία 6 (8-8)

4. Κλουζ 3 (5-11)

6ος όμιλος

1. Τσέλσι 15 (14-3)

2. Μαρσέιγ 9 (11-3)

3. Σπαρτάκ 6 (5-9)

4. Ζίλινα 0 (2-17)

7ος όμιλος

1. Ρεάλ 13 (11-2)

2. Μίλαν 8 (7-5)

3. Άγιαξ 4 (4-10)

4. Οσέρ 3 (3-8)

8ος όμιλος

1. Σαχτάρ 12 (10-6)

2. Άρσεναλ 9 (15-6)

3. Μπράγκα 9 (5-9)

4. Παρτίζαν 0 (1-10)

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...