ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

«Μπορεί και να είμαι Ολυμπιακός»!! *ΒΙΝΤΕΟ*

«Λάθος το πέναλτι στον Ντάρκο»! (video)
«Μπορεί και να είμαι Ολυμπιακός», είπε ενώπιον του δικαστηρίου ο Ηλίας Μαζαράκος, παραδεχόμενος το λάθος του να σφυρίξει πέναλτι σε πτώση του Κοβάσεβιτς στην αναμέτρηση της σεζόν 2007-08 με τον Άρη!«Δεν ήταν πέναλτι αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος», δήλωσε ο γνωστός διαιτητής αναφερόμενος στη «βουτιά» του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον αγώνα των Ερυθρολεύκων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Καραϊσκάκη, που τελείωσε 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με αυτό το πέναλτι.

Ο Ηλίας Μαζαράκος είχε καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ για δημοσίευμα στο οποίο υπήρχε φωτογραφία του με κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού και για αυτά που έγραφε η εφημερίδα σχετικά με την τότε διαιτησία του: «Εφόσον είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία».

Μάλιστα, σε ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου για το αν είναι Ολυμπιακός, απάντησε «μπορεί και να είμαι…», αφήνοντας άναυδους όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η δικαστής, που φαινόταν να μη γνωρίζει πολλά για τα του ποδοσφαίρου αναρωτήθηκε «Τι σημαίνει μπορεί να είστε Ολυμπιακός; Είστε ή δεν είστε;». Ο Μαζαράκος απάντησε: «Μπορεί και να είμαι, μπορεί και να μην είμαι» και η δικαστής εξερράγη: «Είναι σοβαρά πράγματα να τα λέτε αυτά ενώπιον του δικαστηρίου;»

Σε παρασκηνιακή στήλη της εφημερίδας είχε αναφερθεί τότε ότι ο Μαζαράκος διάβαζε σε σεμινάριο διαιτητών στο Καρπενήσι Φως και Πρωταθλητή, πράγμα που ο διαιτητής δεν αρνήθηκε, χωρίς αυτό φυσικά να αποτελεί και τεκμήριο... ενοχής για τα ολυμπιακά του αισθήματα.

Η πλευρά του Μαζαράκου υποστήριξε μάλιστα ότι η τοποθέτηση της εφημερίδας έπαιξε ρόλο στη διαγραφή του διαιτητή από τους πίνακες, καθώς «ήρθε ο Πατέρας στη Σούπερ Λίγκα και αμέσως τον έβγαλαν διότι ήταν χαρακτηρισμένος Ολυμπιακός».

Ο εισαγγελέας στη δική του ετυμηγορία κατέληξε ότι «αποδεικνύεται ότι ο κύριος Μαζαράκος είναι όχι απλά Ολυμπιακός, αλλά βαμμένος Ολυμπιακός» κι έτσι πρότεινε την αθώωση των κατηγορουμένων.

Τελικά έπειτα από διαδικασία 4 ωρών το δικαστήριο αθώωσε τους εκδότες, τον διευθυντή και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας. Εκκρεμεί στο αστικό δικαστήριο η απόφαση για την πρωτόδικη ποινή που είχε επιδικάσει στον Μαζαράκο ποσό 20.000 ευρώ, ωστόσο μετά την απόφαση της Δευτέρας, όλα δείχνουν ότι και αυτή θα μπει στο αρχείο...

http://www.youtube.com/watch?v=ju9kcop8zTM&feature=player_embedded

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...