ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτες σκέψεις για την λύση με Κάλβο

Μόνος του προπονείται ο Κάλβο σύμφωνα με πληροφορίες και υπάρχουν σκέψεις στον Άρη, να δοθεί δανεικός.


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζει πλέον στον Τόνι Κάλβο.

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε τονίσει μάλιστα πως στην διάρκεια της εβδομάδας που θα ακολουθούσε και βρισκόμαστε στα μέσα της θα ξεκαθάριζε το τοπίο με τον Ισπανό.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ο Κάλβο προπονείται μόνος του και όχι με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη σε ένα πρώτο δείγμα ότι δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του Κούπερ ενώ ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια για το μέλλον του.

Σύμφωνα με αυτά ο Ισπανός είναι πολύ πιθανό να μην αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι του 2012 αλλά να δοθεί μέχρι το καλοκαίρι σε άλλη ομάδα με την μορφή δανεισμού.

Από το περιβάλλον του Κάλβο προκύπτει πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του Καμπιονάτο την ίδια ώρα που φαίνεται να έχουν αναπτυχθεί σειρήνες από την Κύπρο για ενδεχόμενο δανεισμού του.Όπως ακριβώς δηλαδή είχε συμβεί το καλοκαίρι με τον Νάτσο Γκαρσία και της μετακίνησής του στην Ανόρθωση με τις πρώτες φήμες για τον Κάλβο να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ομόνοιας λόγω της παρουσίας και του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Κατά τα άλλα παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ήδη για τον Άρη ο Βραζιλιάνος επιθετικός Φαμπιάνο που είχε αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του περασμένου καλοκαιριού με την ΠΑΕ να κάνει χρήση σχετικού όρου που είχε τοποθετηθεί.

Άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι και με τον Μεντί Ναφτί με «αγκάθι» στην δική του περίπτωση να είναι η λύση του συμβολαίου του, τα χρήματα που θα χρειαστεί να δαπανηθούν σε αυτή όπως και αυτά για την απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεδομένες για το Σάββατο και το παιχνίδι στον Βόλο με τον τοπικό Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό θα είναι οι απουσίες των τραυματιών Τσεζνάουσκις (λογικά θα είναι έτοιμος με την Ρόζενμποργκ), Ρονάλντο, Οριόλ, Χουάνμα, Παπαζαχαρία, Αγτζίδη και του τιμωρημένου Μίσελ.Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Κόκε, Χαβίτο, Κουλουχέρης, Ναφτί, Σηφάκης, Πορτίγια με τους τέσσερις πρώτους όμως να ανεβάζουν ρυθμούς και λογικά να είναι στην διάθεση του Κούπερ για τον αγώνα του Σαββάτου.Μάλιστα ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς με την δική του απουσία να είχε να κάνει κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...