ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

«Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ»

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην κατάφερε έστω και στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για εφέτος, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αλλά τουλάχιστον ο κόσμος στάθηκε στο ύψος του και με το παραπάνω μάλιστα. Πολύ ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, οι περίπου 300 οπαδοί των “πράσινων” είχαν πάρει θέση στο πέταλο του “Πάρκεν” και άρχισαν ακόμη ένα show επί ευρωπαϊκού εδάφους, που ολοκληρώθηκε λίγη ώρα μετά το σφύριγμα της λήξης.
Η Κοπεγχάγη ήταν αυτή που “καιγόταν” για τη νίκη, αλλά οι φίλοι του “τριφυλλιού” ήταν αυτοί που δεν σταμάτησαν ούτε ένα λεπτό να φωνάζουν για την ομάδα τους, ακόμη και όταν οι Δανοί άνοιξαν το σκορ. Το “εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ” κυριάρχησε για ακόμη μία φορά, καθώς αποτελεί την τρανή αλήθεια... Ουδείς πρόκειται ποτέ να φτάσει τα επιτεύγματα του Παναθηναϊκού και μία κακή χρόνια, όπως η εφετινή, σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει την προσπάθεια, τις επιτυχίες και εντυπωσιακές νίκες που έχουν πετύχει οι νταμπλούχοι όλα αυτά τα χρόνια.
Για αυτό και ο κόσμος της ομάδας, μπορεί να έβλεπε τους "πράσινους" του να μένουν στα ρηχά και πάλι, αλλά έβγαλε το... λαρύγγι του στην Κοπεγχάγη. Το "ΠΑΟ,-Θρησκεία-Θύρα 13" δόνησε ουκ ολίγες φορές την ατμόσφαιρα, όπως και η γνωστή "σχιζοφρένεια" που έκανε τους Δανούς να τους κοιτάζουν τους οπαδούς του "τριφυλλιού" σαν εξωγήινους. Και πως να τους βλέπουν διαφορετικά από τη στιγμή που ούτε το 2-0 τους πτόησε, ούτε το 3-0, ούτε η κακή εικόνα του "τριφυλλιού", ούτε τίποτα...

Σε όλους όσους βρέθηκαν στο “Πάρκεν”, αξίζει απλά ένα μεγάλο μπράβο.
Πηγή leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...