ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Αύξηση... ομάδας και μετοχικού κεφαλαίου

Ο Νικόλας Πατέρας μετά το Δ.Σ. μίλησε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τόνισε πως ενημερώθηκαν οι μέτοχοι για την ομάδα από τον Αντωνίου και αν εισηγηθούν ο ίδιος και οι Φερέιρα, Φρέιτας θα γίνουν μεταγραφές.

Δυόμιση ώρες διήρκησε περίπου το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με κύριο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας με μεταγραφές τον Ιανουάριο και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Για το θέμα αυτό αναφέρθηκε ο Νικόλας Πατέρας αλλά και για την υπόθεση του Παύλου Γιαννακόπουλου και τα χρήματα που ζήτησε να του επιστραφούν.

Το παρών στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έδωσαν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος και Ανδρέας Βγενόπουλος ωστόσο το παρών έδωσαν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης, Κώστας Αντωνίου (για την ενημέρωση σχετικά με την ομάδα) Αργύρης Μήτσου και Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Εξερχόμενος ο Νικόλας Πατέρας μετά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που δεν θέλησε να πει κάτι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ σταμάτησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και δήλωσε:

"Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. Εγινε μια ενημέρωση από τον κ. Αντωνίου για διάφορα ποδοσφαιρικά ζητήματα. Αποφασίσαμε, αφού παραλάβουμε σχετική εισήγηση αν και εφόσον ζητηθεί μετά το πέρας του πρώτου γύρου να ενισχυθεί η ομάδα, να το κάνουμε. Θα περιμένουμε την εισήγηση τις επόμενες δύο εβδομάδες.


Δεύτερον, αποφασίσαμε να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 700.000 ευρώ στη θυγατρική εταιρία της ΠΑΕ Green Team.


Τρίτον, για το θέμα του κ. Γιαννακόπουλου που ζητά να επιστραφούν χρήματα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, οι δικηγόροι της ΠΑΕ γνωμοδότησαν ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί επιστρέψει χρήματα από αύξηση. Πλέον θα δουν οι υπόλοιποι μέτοχοι μεταξύ τους μήπως θέλουν να αγοράσουν τις μετοχές
", υποστήριξε αρχικά ο Νικόλας Πατέρας και εν συνεχεία ο "πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, απάντησε στις ερωτήσεις:


- Για την κίνηση του Παύλου Γιαννακόπουλου, μήπως σημαίνει ότι φεύγει από την ΠΑΕ;



"Όχι, καμία σχέση, ο κ. Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει την αγάπη και την επιθυμία να είναι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απλώς είχε ζητήσει να μην αυξηθεί το ποσοστό του μέσω της αύξησης. Η επιθυμία του έγινε γνωστή αρκετές μέρες μετά την αύξηση και δεν μπορούσε να επιστραφεί. Είναι ασήμαντο το πόσο. Απλώς θα πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση αν και εφόσον επιμένει".


- Οι μεταγραφές θα γίνουν σε περίπτωση που το θελήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα;



"Φυσικά ο κ. Φερέιρα είναι υπεύθυνος και μαζί με τους κ.κ. Αντωνίου και Φρέιτας θα μας κάνουν εισηγήσεις και αναλόγως θα πράξουμε".


- Το μπάτζετ θα είναι απεριόριστο;



"Ό,τι χρειαστεί θα γίνει. Δεν είναι θέμα μπάτζετ παιδιά, μπορεί να μη ζητήσει τίποτα ή να ζητήσει κάποιους. Όταν θα ξέρουμε ποιο είναι το πλάνο θα έρθουμε και πάλι στο Δ.Σ. να συζητήσουμε ότι χρειάζεται για να ενισχυθεί η ομάδα αν και εφόσον".


- Ο Κώστας Αντωνίου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα;



"Ο κ. Αντωνίου ενημέρωσε γενικά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και έδωσε τεχνικές λεπτομέρειες για κάποια θέματα που ήθελε το Δ.Σ.".


- Συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο οι μετοχικές ισορροπίες...


"Όχι, απολύτως τίποτα δεν συζητήθηκε. Διάβασα κάποια δημοσιεύματα που δεν τα κατάλαβα. Στη συνάντηση που έκανα με τους παλαιμάχους μίλησα για θέματα του Ερασιτέχνη και των παλαιμάχων. Διάβασα πράγματα που είναι αναληθή. Δεν μίλησα για ποσοστά των μετόχων, ούτε για μεταγραφές του Ολυμπιακού. Συζητήσαμε θέματα καθαρά που αφορούν παλαιμάχους και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...