ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πατέρας: "Περιμένουμε τις εισηγήσεις"


Πριν από λίγα λεπτά αποχώρησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος δήλωσε: "Ο Κώστας Αντωνίου ανέλυσε το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας και εξήγησε εικόνα που παρουσιάζει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ. Θα περιμένουμε πρώτα τις εισηγήσεις των Αντωνίου και Φρέιτας που θα γίνουν εντός των δυο εβδομάδων. Επίσης αποφασίσαμε να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 700.000 ευρώ στη θυγατρική εταιρία της ΠΑΕ Green Team".
Σε ερώτηση για το αίτημα του Παύλου Γιαννακόπουλου να επιστραφούν τα 350.000 ευρώ από το μετοχικό κεφάλαιο, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ απάντησε: "Νομικά αυτό δεν μπορεί να γίνει. Θα εξεταστεί αν μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο, δηλαδή κάποιος μέτοχος να αγοράσει το μερίδιό του".


Για το αν η κίνηση αυτή του Παύλου Γιαννακόπουλου σημαίνει ότι φεύγει από την ΠΑΕ: "Όχι, καμία σχέση, ο κ. Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει την αγάπη και την επιθυμία να είναι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Απλώς είχε ζητήσει να μην αυξηθεί το ποσοστό του μέσω της αύξησης. Η επιθυμία του έγινε γνωστή αρκετές μέρες μετά την αύξηση και δεν μπορούσε να επιστραφεί. Είναι ασήμαντο το πόσο. Απλώς θα πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση αν και εφόσον επιμένει".



Για το αν οι μεταγραφές θα γίνουν σε περίπτωση που το θελήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Φυσικά ο κ. Φερέιρα είναι υπεύθυνος και μαζί με τους κ.κ. Αντωνίου και Φρέιτας θα μας κάνουν εισηγήσεις και αναλόγως θα πράξουμε".


Για το αν το μπάτζετ θα είναι απεριόριστο: "Ό,τι χρειαστεί θα γίνει. Δεν είναι θέμα μπάτζετ παιδιά, μπορεί να μη ζητήσει τίποτα ή να ζητήσει κάποιους. Όταν θα ξέρουμε ποιο είναι το πλάνο θα έρθουμε και πάλι στο Δ.Σ. να συζητήσουμε ότι χρειάζεται για να ενισχυθεί η ομάδα αν και εφόσον".



Για το αν ο Κώστας Αντωνίου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα: "Ο κ. Αντωνίου ενημέρωσε γενικά για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και έδωσε τεχνικές λεπτομέρειες για κάποια θέματα που ήθελε το Δ.Σ.".


Για το αν συζητήθηκαν στο Δ.Σ. οι μετοχικές ισορροπίες: "Όχι, απολύτως τίποτα δεν συζητήθηκε. Διάβασα κάποια δημοσιεύματα που δεν τα κατάλαβα. Στη συνάντηση που έκανα με τους παλαιμάχους μίλησα για θέματα του Ερασιτέχνη και των παλαιμάχων. Διάβασα πράγματα που είναι αναληθή.  Δεν μίλησα για ποσοστά των μετόχων, ούτε για μεταγραφές του Ολυμπιακού. Συζητήσαμε θέματα καθαρά που αφορούν παλαιμάχους και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό".
Πηγή prasina nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...