ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Μπλάτερ: «Bad Losers οι Άγγλοι»

Με βαρείς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε κατά των αγγλικών αντιδράσεων μετά την ήττα τους στην Ζυρίχη για την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 ο Σεπ Μπλάτερ. Ο πρόεδρος της FIFA τόνισε ότι οι Άγγλοι δεν ξέρουν να χάνουν και επιδεικνύουν υπεροψία απέναντι στις υπόλοιπες χώρες. 
Μπλάτερ: «Bad Losers οι Άγγλοι»Τα αγγλικά μέσα και τα περισσότερα μέλη της επιτροπής της αγγλικής υποψηφιότητας τα έβαλαν με την διαδικασία ψηφοφορίας της FIFA κάνοντας λόγο για διαφθορά. Οι μόλις δύο ψήφοι που πήρε υπέρ της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως αλλά πάντα με αρνητική διάθεση και τονίστηκε ότι η καλύτερη υποψηφιότητα βγήκε τελευταία. 

Όλα αυτά όμως δεν ήχησαν ευχάριστα στον ισχυρό άντρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου που τόνισε:«Για να είμαι ειλικρινής, ξαφνιάστηκα από τα παράπονα των Άγγλων μετά την ήττα. Η Αγγλία, η μητέρα του fair play. Τώρα όμως κάποιοι από αυτούς αποδεικνύονται σε Bad Losers (δεν ξέρουν να χάνουν). Δεν μπορείς μετά να έρχεσαι και να λες ότι μας είχαν υποσχεθεί πως θα μας ψηφίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο και τα λέει όλα.

Εγώ είδα στις αντιδράσεις τους κάποια υπεροψία για τον υπόλοιπο κόσμο. Κάποιοι δεν το αντέχουν να δίνεται μια ευκαιρία και σε άλλους για αλλαγή. Ποιο το κακό να πάει το ποδόσφαιρο σε περιοχές όπου η δυναμική του θα ξεφεύγει από τα όρια του αθλητισμού; Δεν υπάρχει καμία δολοπλοκία στη FIFA. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας προς τα έξω. Πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσουμε και κάποια πράγματα μεταξύ μας». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...