ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ίβκοβιτς: "Νίκη για πρωτιά"

Αναχώρησε για την Μάλαγα η αποστολή του Ολυμπιακού που την Πέμπτη αντιμετωπίζει στις 21:45 την Ουνικάχα για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Αισιόδοξος για μία εμφάνιση καλύτερη από αυτή εναντίον του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματ Νίλσεν.

"Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το παιχνίδι στη Μάλαγα, με εκείνο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν όμως παίζουμε έτσι δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και προετοιμάζεται ανάλογα με τις συνθήκες", είπε αρχικά ο Σέρβος κόουτς.

"Πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα για να πάρουμε την πρώτη θέση, αλλά αυτό δημιουργεί πίεση. Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή για εμένα είναι να δω τους παίκτες μου να παίζουν όπως θέλω. Και αυτό δεν το είδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ", πρόσθεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος μίλησε πιο διεξοδικά για τη Μάλαγα.

Δηλώσεις έκανε και ο Ράσο Νεστέροβιτς, που χαρακτήρισε τον αγώνα μεγάλης σημασίας, δεν δέχθηκε ότι η ομάδα νιώθει πίεση και όταν ρωτήθηκε για την έκρηξη Ίβκοβιτς απάντησε με νόημα: ""Ο προπονητής ξέρει καλύτερα πως έχει η κατάσταση. Το σίγουρο είναι πως αν θες τίτλους πρέπει να παίξεις και να τα δώσεις όλα…".

Διαβάστε τι ακριβώς είπαν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς στο redplanet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...