ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Νο1 πονοκέφαλος για Φερέιρα

Πολλές απόψεις έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζει φέτος ο Παναθηναϊκός και τις αιτίες από τις οποίες πηγάζει το πρόβλημα. Ωστόσο άπαντες συμφωνούν σε ένα πράγμα: ο Αλέξανδρος Τζόρβας διανύει μία περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Τριφυλλιού παρουσιάζεται ιδιαίτερα ασταθής και με εξαίρεση ορισμένα παιχνίδια, πραγματοποιεί άσχημες εμφανίσεις.
Επίσης, είναι γεγονός ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει προβληματιστεί πάρα πολύ με την απόδοση του Τζόρβα, ωστόσο μέχρι τώρα επέλεξε τον δρόμο που ακολουθούσε ο Νίκος Νιόπλιας: να τον στηρίζει. Όμως το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και η νέα άσχημη εμφάνιση του 27χρονου γκολκίπερ, τον έβαλαν σε σκέψεις. Ο Πορτογάλος προπονητής αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο να τον διατηρήσει βασικό και στο να δώσει ευκαιρία σε έναν από τους Καρνέζη, Φερνάντες.
Η απόφαση δεν είναι απλή, αφού ελλοχεύει μία σειρά από ρίσκα. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να "χάσει" τον Τζόρβα, μιας και θα φανεί ότι αίρεται η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και παράλληλα εάν ο αντικαταστάτης δεν βγάλει τουλάχιστον σταθερότητα μέσα στο γήπεδο, τότε δεν αποκλείεται να "καεί" και αυτός. Από την άλλη όμως, ίσως είναι προτιμότερο να προστατευτεί ο Τζόρβας, από τη στιγμή που είναι ντεφορμέ και η παρουσία του αποδεικνύεται επιβλαβής για την ομάδα.
Η μία απόφαση έχει να κάνει με την έξοδο του Τζόρβα από την ενδεκάδα και η επόμενη, συνέπεια της πρώτης, είναι η επιλογή ενός από τους Καρνέζη και Φερνάντες. Είναι δεδομένο ότι ο Φερέιρα δεν έχει επαρκή εικόνα για τον πρώτο, ενώ γνωρίζει τον δεύτερο λόγω κοινής καταγωγής. Σε ποια λύση θα καταφύγει τελικά ο 64χρονος τεχνικός είναι δύσκολο να προβλεφθεί, αλλά το βέβαιο είναι ότι η αλλαγή στα γκολπόστ του Τριφυλλιού είναι πιο πιθανή από ποτέ...
Πηγή prasina nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...