ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πλήγμα με Δέλλα

Πάνω που η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς έδειχνε να βρίσκεται σε… ύφεση στην ΑΕΚ, ήρθε η σημερινή προπόνηση για να θέσει εκτός μάχης τον Τραϊανό Δέλλα. Ο πολύπειρος αμυντικός υπέστη κάκωση στο αριστερό γόνατο στη διάρκεια του προγράμματος της Πέμπτης και θα απουσιάσει από το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Πάντως εκτιμάται πως θα προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης σε μία εβδομάδα για το Europa League.
Πλήγμα με Δέλλα
Πλέον, δεδομένης και της απουσίας του τιμωρημένου Νασούτι, ο Μανόλο Χιμένεθ πονοκεφαλιάζει για τον αντικαταστάτη του στο κέντρο της άμυνας. Παρτενέρ του Κώστα Μανωλά θα είναι πιθανότατα ένας εκ των Σανέλ Γιάχιτς και Σάββα Γκέντσογλου, ενώ σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Βόσνιος, αναζητείται παίκτης για το δεξί άκρο με τους Γεωργέα και Αργυρίου να είναι οι μοναδικές λύσεις.

Ο Σεμπαστιάν Σάχα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για το προσεχές παιχνίδι, ενώ ο Ράφικ Τζεμπούρ ακολούθησε για μία ακόμη μέρα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και είναι στο χέρι του Μανόλο Χιμένεθ αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Στην προπόνηση έλαβαν μέρος ο Πίτερ Λουσέν και ο Ντίνο Ντρπιτς, με τον Γάλλο μέσο να προπονείται για δεύτερη μέρα με τους «κιτρινόμαυρους» και τον Κροάτη αμυντικό να έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Η προπόνηση της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί για τις 10:30.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...