ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Λίνο: «Θα προκριθούμε»

Λίνο: «Θα προκριθούμε»

Ο Λίνο που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη έχει στο μυαλό του την ημέρα που θα κληθεί να παίξει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μίλησε για την αποθεραπεία του την Ευρώπη και τον Σακελλαρίου.Ο Βραζιλιάνος μπακ με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport 103 εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League. «Τώρα αισθάνομαι καλά. Και στη Βραζιλία προπονιόμουν. Επέστρεψα προπονήθηκα και πρώτος μου στόχος είναι να παίξω με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

Συνεχίζοντας την αναφορά του για τις συζητήσεις που είχε και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ο Λίνο ανέφερε: «Τις τελευταίες πέντε ημέρες έχω προπονηθεί εντατικά. Το ίδιο θα κάνω και εδώ. Αν αποφασίσει ο προπονητής να με βάλει σε αυτό τον αγώνα είναι άλλο θέμα».

Για το διάστημα αποθεραπείας του ξεκαθάρισε: «Μετά την επέμβαση που κάναμε εδώ μου είπαν ότι θα ξαναπαίξω τον Ιανουάριο. Οι τελευταίες εξετάσεις όμως ήταν καλές και έδειξαν ότι μπορώ να παίξω νωρίτερα».


Ο Λίνο μίλησε και για τον Σακελλαρίου: «Είναι ένας καλός, νεαρός ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ. Είναι δυνατός. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε και μαζί».


Όσον αφορά την πορεία του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Παρακολουθούσα τα πάντα από το Ίντερνετ. Φέτος δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά το κλίμα είναι πλέον θετικό και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πιστεύω μάλιστα ότι θα περάσουμε και στην επόμενη φάση του Europa League».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...