ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Νέα ατυχία με Δέλλα

Νέα ατυχία με Δέλλα
Η ατυχία στην ΑΕΚ με τους τραυματισμούς συνεχίζεται, αφού χτύπησε στην πρωινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας και χάνει το ματς με την ΑΕΛ. Θετικές εντυπώσεις από Λουσέν, Ντρπιτς.Η κατάσταση του έμπειρου αμυντικού θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιετελείο της ομάδας, ωστόσο θεωρείται απίθανο να βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λάρισα. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σεμπάστιαν Σάχα έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ραφίκ Τζεμπούρ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και είναι στο χέρι του προπονητή του αν θα τον συμπεριλάβει για το ματς με τη Λάρισα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και ο Πίτερ Λουσέν αλλά και ο Ντίνο Ντρπιτς. Ο πρώτος έκανε τη δεύτερή του προπόνηση με την ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος είχε την πρώτη του γνωριμία με τον Χιμένεθ. Ο Γάλλος προπονήθηκε για δεύτερη μέρα αφήνοντας και πάλι εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ ο Κροάτης είχε την πρώτη γνωριμία με τον Μανόλο Χιμένεθ και έδειξε καλά στοιχεία, αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ θα περιμένει και τις επόμενες ημέρες για να βγάλει το πόρισμά του.

Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...