ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τι θα γίνει με τον Ντιόγκο

Τι θα γίνει με τον Ντιόγκο
Ο Ντιόγκο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον Ολυμπιακό πολύ νωρίτερα από ότι αναμένονταν, αφού οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν στη FIFA για την καθυστέρηση της καταβολής 350.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στη δεύτερη δόση από το δανεισμό του στην Φλαμένγκο και αντιπρόεδρος του συλλόγου, Ράφαελ Ντε Πίρο, δήλωσε πως είναι πιθανή η επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα, προκειμένου να μειωθεί το χρέος.

Αυτή η μεταγραφή είναι σαφώς η πιο αποτυχημένη που έκανε ο Σωκράτης Κόκκαλης κατά τη διάρκεια της θητείας του στο τιμόνι της ομάδας. Όχι γιατί είναι ο χειρότερος παίκτης που ήρθε στο μεγάλο λιμάνι, αλλά γιατί τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την απόκτηση του είναι δυσανάλογα της αξίας και της προσφοράς του. Είναι τελείως διαφορετικό να παίρνεις έναν ελεύθερο παίκτη, όπως για παράδειγμα τον Ντομί και να μην σου «βγαίνει» και είναι άλλο να χαλάς ένα… καράβι λεφτά προκειμένου να αποκτήσεις έναν ποδοσφαιριστή και να μην βγάζει ούτε το 1/10 των χρημάτων που ξόδεψες. Ο Ντιόγκο πραγματικά αποδείχτηκε πως δεν άξιζε ούτε το 1/10 του ποσού.

Το ζήτημα είναι πως η επιστροφή του στην Βραζιλία ήταν η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού να πάρει έστω κι ένα μέρος των χρημάτων πίσω. Οι Πειραιώτες είχαν μία ελπίδα ότι πηγαίνοντας πίσω στην πατρίδα του θα κατάφερνε να βελτιώσει την απόδοσή του, να δείξει κάποια πράγματα και έτσι να βρεθεί κάποια ομάδα που θα δεχτεί να πληρώσει κάποιο ποσό (όχι φυσικά 10 εκατομμύρια ευρώ) για να τον αγοράσει.

Δυστυχώς όμως αυτό δεν φαίνεται πως θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή ο Ντιόγκο δεν χωράει στο ρόστερ. Κατά την άποψή μου δεν μπορεί να βοηθήσει, παρότι ο Βαλβέρδε τον πιστεύει. Μακάρι να βρεθεί κάποια λύση, αν και κανένας δεν είναι αισιόδοξος για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...