ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ο γρήγορος μέσος στόχος στις μεταγραφές

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός σάρωσε την αγορά ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Ο χειμώνας είναι διαφορετικός, με μοναδική προσθήκη -αν γίνει- ενός παίκτη της μεσαίας γραμμής που θα πρώτα απ' όλα θα δώσει ταχύτητα στους "ερυθρολεύκους".

Ένας παίκτης που θα δώσει ταχύτητα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, ενδεχομένως να είναι η έξτρα κίνηση του Ολυμπιακού αυτό τον χειμώνα, εκτός από το κλείσιμο της υπόθεσης Μιραλάς. Τον τελευταίο λόγο έχουν Μαρινάκης και Βαλβέρδε.

Μπορεί η Σεντ Ετιέν να προτείνει στον Ολυμπιακό, όπως γράφτηκε σήμερα στις εφημερίδες, να πάρει κι άλλο παίκτη ώστε να γίνει μια "συνολική" διαπραγμάτευση και για την παραμονή του Μιραλάς, ωστόσο, στον Ολυμπιακό έχουν σχεδόν καταλήξει στο πως θα κινηθούν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Όπως αποκαλύπτει το Replanet.gr, οι "ερυθρόλευκοι" θα αναζητήσουν ένα χαφ, ο οποίος θα προστεθεί στον άξονα και θα συμπληρώσει Ντουντού και Ουρτάδο. Αμφότεροι είναι ικανοί να κάνουν αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο, τους λείπει, όμως, η ταχύτητα και τα τρεξίματα, που ενδεχομένως θα αναζητήσει ο Ολυμπιακός από μια έξτρα λύση στην μεσαία γραμμή.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Ιμπαγάσα μπορεί να παίξει και πιο ... μπροστά (πίσω από τους δυο επιθετικούς) ενδεχομένως η μεταγραφή ενός ακόμη αμυντικού μέσου να λύσει τα χέρια του Ισπανού κόουτς. Ο Βαλβέρδε, πάντως, είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση, καθώς από τη δική του άποψη και θεώρηση για το ρόστερ των "ερυθρολεύκων" ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για μεταγραφή.

Προφανώς, η άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη (θα είναι παρών στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο) και η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στον πρώτο γύρο (μένουν ακόμη δυο αγωνιστικές) θα φέρουν τον Ισπανό προπονητή τετ-α-τετ με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, για μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης και τις αποφάσεις για το πως θα συνεχίσει η ομάδα στον β΄γύρο.

Οι αποχωρήσεις

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σαρώσει την αγορά, όπως έκανε το καλοκαίρι. Τότε η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ ήταν επιτακτική όσο ποτέ. Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται, πλέον, ένα σωρό παίκτες. Ίσως μάλιστα να μη χρειαστεί καν μεταγραφή, αν και κατά τα φαινόμενα κίνηση για αμυντικό μέσο θα γίνει.

Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει τι θα συμβεί με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν. Ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για παίκτες του Ολυμπιακού που απασχολούν άλλες ομάδες της Superleague (Μήτρογλου, Γκαλίτσιος) αλλά θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε τι θα συζητήσουν Μαρινάκης και Βαλβέρδε και μετά να αρχίσουν να βγαίνουν συμπεράσματα. Προφανώς προτεραιότητα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι το "κλείσιμο" του Κέβιν Μιραλάς και για τον Βέλγο σκόρερ είναι το πρώτο μέλημα της διοίκησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...