ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Βιεϊρίνια, Ντουγκλάο θέλει ο... «Αλέ»!

Βιεϊρίνια, Ντουγκλάο θέλει ο... «Αλέ»!
Το εγκώμιο των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ντουγκλάο έπλεξε στο katimagiko.gr ο Νίκος Αλέφαντος, ενώ λέει «όχι» σε προσθήκη του Μπερνάρντ Κουμορτζί στον Ολυμπιακό! Απολαυστικός είναι για ακόμα μια φορά στις απαντήσεις του προς τους αναγνώστες του katimagiko.gr ο Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος λέει «ναι» σε Βιεϊρίνια και Ντουγκλάο αλλά «όχι» σε Κουμορτζί! Eνδεικτικά:

- Jogi, ο Καμαρά είναι γρήγορος, ωραίος παίκτης, αλλά δυσκολεύεται πολύ στο γκολ. Όχι για Ολυμπιακό αυτός. Για Παναθηναϊκό ίσως, απ’ τον Γκοβού περισσότερα θα πρόσφερε. Μπάλαμπαν; Έλα μωρέ, παλαίμαχος, όχι για Ολυμπιακό. Γεωργιάδης των Σερρών; Μου άρεσε πολύ με τον Παναθηναϊκό. Γρήγορος, με ντρίμπλα, ό,τι ώρα ήθελε έφευγε από τα σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού, και το μπόι του είναι πολύ καλό. Κάνει κάτω ωραία πράγματα, απαλλάσσεται πολύ καλά, σουτάρει, μου αρέσει. Μπορεί να έχει καλή εξέλιξη. Αρκεί να πάρει 3-4 μυϊκά κιλά. Να πέσει σε καλά χέρια, να τον αναλάβει ειδικός σε αυτόν τον τομέα.

- KOSTAS, γενικά θα σου πω από το ελληνικό πρωτάθλημα ποιους θα έπαιρνα στον Ολυμπιακό. Βιεϊρίνια και Ντουγκλάο. Και θα πρόσεχα τον Ονουάτσι για να κατασταλάξω. Τους δύο πρώτους όμως σίγουρα.

- Stauros gavros, Ντουγκλάο ναι. Γεωργιάδη, είπα πριν, μπορεί να έχει καλή εξέλιξη. Κουμορτζί όχι. Πολυδιαφημισμένος.

- Orestis, δεν συμφωνώ. Σε καμιά περίπτωση δεν απειλούσε ο Φετφατζίδης στην Καβάλα. Σε ό,τι αφορά τα χαφ και τον Ιμπαγάσα, κατέβαινε η Καβάλα κατά κύματα. Δεν αρκεί να κρατάει μόνο την μπάλα ένας παίκτης. Γι’ αυτό δεν κριτίκαρα τον Βαλβέρδε για τις αλλαγές του. Άλλα ήταν τα προβλήματα.

- Stauros Gate 7, ναι, 100% θα έμενα στον Ολυμπιακό αν έπαιρνα εκείνο το πρωτάθλημα. Διότι θα ήταν το πιο ηρωικό πρωτάθλημα, όταν είχαν ξεγραμμένο τον Ολυμπιακό. Με είχε σε μεγάλη εκτίμηση ο Κόκκαλης, είχε δηλώσει ότι αν ο χαρακτήρας μου ήταν πιο ήπιος, θα είχα κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Και με γούσταραν πολύ ο Καστίγιο με τον Τζιοβάνι. Ήταν να φέρει εκείνο το καλοκαίρι και τον Ριβάλντο ο Κόκκαλης, καταλαβαίνεις τι θα γινόταν. Τι μεταγραφές θα έφερνα από εκεί και πέρα; Αυστηρά μόνο γρήγορους, να δημιουργούν ένταση και ξεσηκωμό στον κόσμο. Στην Ευρώπη θα πηγαίναμε πολύ καλά πιστεύω, εκτός έδρας θα έπαιζα 3-5-2 ή και 5-4-1, αλλά δουλεμένα στην προετοιμασία, θα δαγκώναμε στις αντεπιθέσεις. Όπως έκανε ο Ρεχάγκελ με την Εθνική και έφερε ολόκληρο Ευρωπαϊκό στην Ελλάδα, ο μεγαλύτερος άθλος. Και ας του έλεγαν διάφορα οι «μοντέρνοι».

- Pantelis, εγώ το είχα δηλώσει κιόλας στο ΦΩΣ πέρσι, ότι το συμβόλαιο του Ζεβλάκοφ θα το ανανέωνα 100% αν ήταν στο χέρι μου. Αλλά μην υπερβάλλεις, δεν είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού ο Ζεβλάκοφ, εκεί που έπαιζε έχουμε καλυμμένες τις θέσεις.

Διαβάστε όλο το άρθρο μόνο στο katimagiko.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...