ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Δεν βλέπει μέλλον στο λιμάνι ο Ζαϊρί

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό, ώστε να αναζητήσει νέα "στέγη".



Δεν ανακαλύπτει και την πυρίτιδα ο Ζαουάντ Ζαϊρί, αντιλαμβανόμενος ότι δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και αναμένεται να ζητήσει άμεση αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, ούτως ώστε να βρει νέα "στέγη".
Ο Μαροκινός μέσος έχει παίξει απειροελάχιστα από την στιγμή που ήρθε ο "Τσινγκούρι" στο λιμάνι για δεύτερη φορά, έστω και αν επί Έβαλντ Λίνεν διαφαινόταν πως ήταν έτοιμος να αφήσει για τα καλά το... στίγμα του και να αποδείξει ότι το αστείρευτο ταλέντο του μπορεί να συνδυαστεί με συνέπεια και άκρατο επαγγελματισμό που αποτελούν απαραίτητα κριτήρια για ποδοσφαιριστή ομάδας πρωταθλητισμού. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι για τον Ζαϊρί και η έξοδος είναι κοντά...

Η αλήθεια είναι ότι περνάει ακόμα η "μπογιά" του και υπάρχουν ομάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο που θα ήθελαν να τον δουν με την φανέλα τους, αλλά το πρώτο που ο ίδιος θέλει, είναι μια συνάντηση του ιδίου και του εκπροσώπου του με τους διοικούντες την ερυθρόλευκη ΠΑΕ προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή" και να μην χρειαστεί να φτάσει το συμβόλαιο ως το φινάλε του (καλοκαίρι του 2011), πηγαίνοντας πιθανότατα κάπου δανεικός τον προσεχή Γενάρη.

Ο Ζαϊρί θέλει να παίζει και αυτός δεν του το εξασφαλίζει ο φετινός Ολυμπιακός. Ο Βαλβέρδε έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του και ο Μαροκινός δεν έχει εξέχουσα θέση, κάτι που έχει γίνει φανερό σε όλους. Η γνώμη του RedPlanet.gr για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχει καταγραφεί πολλάκις, θεωρώντας τον έναν από τους πιο προικισμένους άσους στο πρωτάθλημά μας, όμως ο 46χρονος Ισπανός κόουτς είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος και παίρνει τις αποφάσεις.

Να δούμε τι θα συμβεί με τους δανεικούς του Ολυμπιακού και ειδικότερα αυτούς που παίζουν ακραίοι (βλέπε Επστάιν, Σοϊλέδης...), καθώς πιθανή λύση της συνεργασίας με τον Ζαουάντ Ζαϊρί ίσως φέρει εξελίξεις και σ' αυτό το θέμα, κυρίως για να υπάρξει εναλλακτική λύση πίσω από τον -τραυματία τώρα- Άλμπερτ Ριέρα.
Πηγή red planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...