ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Αιμάτωμα ο Νίνης

Ενα αιμάτωμα "κληρονόμησε" στο "Πάρκεν" ο Σωτήρης Νίνης που ακολούθησε θεραπεία και δύσκολα θα δώσει το παρών στην Τρίπολη και την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με τον Αστέρα την Κυριακή (19:30)

Εκτός από την ήττα στην Δανία από την Κοπεγχάγη, η αποστολή του "τριφυλλιού" επέστρεψε με ένα αγωνιστικό πρόβλημα. Ο Σωτήρης Νίνης κληρονόμησε ένα αιμάτωμα και ακολούθησε θεραπεία την Τετάρτη.Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Σωτήρης Νίνης και φαίνεται πως θα μείνει και πάλι εκτός αποστολής από τον προσεχές αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 14η αγωνιστική.

Ο "el ninio" αποκόμισε ένα αιμάτωμα στη ραχιαία επιφάνεια του δεξιού άκρου ποδός, όπως αναφέρουν από την "πράσινη" ΠΑΕ γεγονός που δεν αποκλείεται να του στερήσει την συμμετοχή μετά τα ματς με Πανσερραϊκό και Κοπεγχάγη σε μια ακόμα αποστολή.

Στη πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, μετά την επιστροφή από την Δανία και στην έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με τους Αρκάδες, το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας και δίτερμα και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...