ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Μεντί


Ο 29χρονος Γάλλος δεξιός οπισθοφύλακας ωστόσο δεν ήρθε μόνος του αλλά συνοδευόμενος με τον ατζέντη του για την πραγματοποίηση των τελικών συζητήσεων με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Κι αν ο Μεντί προτίμησε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» να μην προβεί στην παραμικρή δήλωση στις τάξεις της ΠΑΕ Ηρακλής αισιοδοξούν πως άμεσα θα αποσπάσουνε την υπογραφή του.

Μία εξέλιξη που θα ισοδυναμεί πως αυτόματα θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του τεχνικού του Ηρακλή στα πλαίσια της προετοιμασίας για το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα του Σαββάτου (11/12, 19:30) περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Στην διάρκεια αυτής ο Ουζουνίδης δοκίμασε πλάνα αγωνιστικής στρατηγικής στην πιο εντατική προπόνηση της προετοιμασίας βλέποντας τον Καρίκμ Σολτάνι να πέρασε σε πλήρεις ρυθμούς και να υπολογίζεται για την μάχη της Τούμπας.

Κατά τα άλλα οι Ντάνι και Κομπαγιάσι συνέχισαν την θεραπεία τους, ενώ ο Τάσος Κατσαμπής ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστηρίου στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Τέλος για αύριο είναι προγραμματισμένη η τελευταία πριν το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προπόνηση στις 11:00 στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...