ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Στην... ουρά για δανεικούς!

Στην... ουρά για δανεικούς!
Η... μισή Superleague έχει χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για Μήτρογλου, Ζαϊρί και Γκαλίτσιο. Ενδιαφέρον και από Κύπρο, αλλά και για τους Νέμεθ, Γιάννη Παπαδόπουλο.Στα ρεπορτάζ των περισσοτέρων ομάδων της Superleague, εύκολα παρατηρεί κανείς, ονόματα παικτών του Ολυμπιακού ως υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Με σειρά προτεραιότητας, οι Μήτρογλου, Ζαϊρί και Γκαλίτσιος, είναι οι παίκτες που κάνουν μεγαλύτερο κλικ, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Για τους τρεις παίκτες, ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει, ο Ηρακλής, η Κέρκυρα, ο Πανιώνιος και ο Πανσερραϊκός. Ο Μήτρογλου, δεν είναι διατεθειμένος σε καμία περίπτωση να πάει σε κάποια από αυτές τις ομάδες δανεικός και όπως σας έχουμε αναφέρει επανειλημμένως μόνο αν έρθει πρόταση από Γερμανία θα την σκεφτεί.

Ο Ζαϊρί αν το θελήσει, μπορεί να αποχωρήσει γιατί το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και από 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Κύκλοι του Ολυμπιακού υποστήριζαν, ότι για τον Μήτρογλου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Ομόνοια και για τον Ζαϊρί η ΑΕ Λεμεσού. Για τον πρώτο, η Ομόνοια είναι ομάδα που μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού, ωστόσο ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να μεταβεί στην Κύπρο.

Η ΑΕ Λεμεσού για τον Ζαϊρί, έχεις σαφώς περισσότερες ελπίδες, για τους λόγους του2ς οποίους σας αναφέραμε προηγουμένως.
Οσον αφορά τον Γκαλίτσιο, είναι δεδομένο ότι ο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει και στον Ολυμπιακό θέλουν να τον εκμεταλλευθούν σε ενδεχόμενη μεταγραφική κίνηση από την εγχώρια αγορά. Δηλαδή να τον δώσουν ως αντάλλαγμα για να μειώσουν το κόστος.

Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό ότι κάποιες ομάδες εκδήλωσαν ενδιαφέρον και για τους Νέμεθ και Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά από τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθούν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...