ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Master MIG

Έτοιμος να γίνει απόλυτο αφεντικό στον Παναθηναϊκό είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο Mr MIG αναμένεται να αποκτήσει με τη βοήθεια φίλων επιχειρηματιών το 51-55% της ΠΑΕ, κρατώντας στα χέρια του τις τύχες του συλλόγου. Μέχρι την Παρασκευή οι συνεργάτες του θα συναντηθούν με ανθρώπους της εταιρείας «Grand Thornton», που έκανε έλεγχο στην ΠΑΕ και για τα αποτελέσματα του οποίου είναι ενήμερος ο ίδιος. Με την απόκτηση του 25% του Γιάννη Βαρδινογιάννη, η οποία και θα γίνει πολύ νωρίτερα από το Μάιο, ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα είναι πλέον απόλυτος κυρίαρχος στην ΠΑΕ. 
Master MIGΜεταγραφές εν όψει 

Στα πρώτα σχέδια του Ανδρέα Βγενόπουλου είναι να γίνουν οι μεταγραφές που θα ζητηθούν από την τεχνική ηγεσία. Μάλιστα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου θα υπάρξει σύσκεψη και θα αποφασιστεί για ποιους παίκτες θα κινηθούν οι νταμπλούχοι. «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και περιμένουμε τις εισηγήσεις των κ.κ. Φερέιρα, Αντωνίου και Φρέιτας», δήλωσε εξερχόμενος από το χθεσινό ΔΣ ο Νικόλας Πατέρας. 

Το πιθανότερο είναι να υπάρξει ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, ενώ δεν αναμένεται να γίνουν υπερβάσεις στο μπάτζετ, εκτός κι αν υπάρξει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή. Άλλωστε ο Κώστας Αντωνίου εξέφρασε χθες ενώπιον των μετόχων την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του υπάρχοντος ρόστερ και τη βεβαιότητα πως υπό την καθοδήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα τις δείξει μέσα στο γήπεδο.



Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...