ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Πρώτοι γιατί έτσι τους αρέσει…

Πρώτοι γιατί έτσι τους αρέσει…
Ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-1 του ΠΑΟΚ και ανέβηκαν στην πρώτη θέση μαζί με τον «Δικέφαλο». Πραγματικά ό,τι και να πει κανείς για την προσπάθεια του φετινού Παναθηναϊκού θα είναι λίγο. Οι «πράσινοι» φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα από προβλήματα, κάτι που έδειξαν για ακόμα μία φορά και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη επικράτησαν με 3-1 (25-20, 25-20, 30-32, 25-20), πιάνοντας τον «Δικέφαλο» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ανέτρεψε τα πάντα

Μπορεί ο αγώνας να γινόταν στην Γλυφάδα, ωστόσο ειδικά σήμερα το απόλυτο φαβορί ήταν ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχοντας το έξι στα έξι και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα πήγαν στο «Μάκης Λιούγκας» περιμένοντας πως απέναντι σε έναν άκρως προβληματικό και εξωαγωνιστικά και αγωνιστικά, Παναθηναϊκό θα έφταναν εύκολα ή δύσκολα στο εφτά στα εφτά. Όταν μάλιστα απέναντί σου βρίσκονται μόλις 9 παίκτες εκ’ των οποίων ο ένας είχε να καρφώσει την μπάλα λόγω προβλήματος στον ώμο, πάνω από δύο εβδομάδες, τότε τα προγνωστικά είναι με το μέρος σου. Ωστόσο τα προγνωστικά δεν παίζουν βόλεϊ. Βόλεϊ παίζουν οι παίκτες και σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπερέβαλαν για ακόμα μία φορά τους εαυτούς τους. Επικράτησαν με 3-1, αλλά πάνω από όλα έδειξαν πως δεν τους αγγίζει τίποτα.

Απολαυστικοί Λάππας, Μηνούδης, ασταμάτητος ο Γιορντάνοφ

Για να καταφέρεις να επικρατήσεις επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, της καλύτερης κατά γενική ομολογία ομάδας, από το ξεκίνημα της χρονιάς, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να πιάσουν μεγάλη απόδοση. Αυτό έγινε και στον Παναθηναϊκό και μπορεί ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ να ήταν ασταμάτητος κερδίζοντας 27 πόντους, αλλά τα περισσότερα συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν στους Μηνούδη και Λάππα. Ο πρώτος είχε 13 πόντους σε μία από τις καλύτερες επιθετικά εμφανίσεις του στο «τριφύλλι» και ο δεύτερος 19. Το θέμα βέβαια δεν είναι οι 19 πόντοι, αλλά το ότι έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο. Ένα πρόβλημα που τον είχε αφήσει εκτός για δύο εβδομάδες. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με την Κνακ ο Λάππας πήρε όλες και όλες τρεις επιθέσεις, όμως σήμερα όχι απλά φάνηκε πως είναι καλά, αλλά και πως επανήλθε ακόμα καλύτερος.

Ένας Μπόγιτς τι να κάνει…

Από την άλλη ο Μπόγιτς πάλευε μόνος του, ειδικά στην αρχή που ο Στέινμπεργκ ήταν εκτός γηπέδου. Με τους υπόλοιπους παίκτες ήταν λογικό ο ΠΑΟΚ να χάσει, ειδικά απέναντι σε έναν εξαιρετικό Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον «δικέφαλο» που ωστόσο παραμένει στην κορυφή, έχοντας όμως συγκάτοικο.

Γύρισε την πλάτη ο κόσμος

Μπορεί οι «πράσινοι» να υπερέβαλαν εαυτούς και να επικράτησαν του ΠΑΟΚ, ωστόσο για ακόμα μία φορά ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη. Στο «Μάκης Λιούγκας» οι φίλαθλοι δεν ξεπερνούσαν τους 100 με τους παίκτες να προσπαθούν πολλές φορές να τους ξεσηκώσουν αλλά χωρίς επιτυχία.

Τα σετ: 25-20, 25-20, 30-32, 25-20

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Πετρέας 6 (4/14 επ., 1 μπλοκ), Μηνούδης 13 (9/14 επ., 3 μπλοκ, 82% υπ. - 55% άριστες), Γιορντάνοφ 27 (20/44 επ.), Ψάρρας 6 (2/4 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Πανταλέων 9 (8/14 επ.), Λάππας 19 (14/23 επ., 4 μπλοκ, 63% υπ. - 42% άριστες), Παπαδημητρίου -λ 62% υπ. - 31% άριστες)/ Κόβατς 1, Ντονάς 1.

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (3/10 επ., 4 μπλοκ), Γουίντερ 3, Μπόγιτς 27 (26/40 επ., 1 μπλοκ, 52% υπ. - 39% άριστες), Καραγιάννης 6 (6/12 επ.), Στέινμπεργκ 12 (8/23 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Λινς 15 (14/31 επ. 71% υπ. - 46% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 81% υπ. - 50% άριστες / Πλίκας, Παπαδημητρίου, Ωρολογάς

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...