ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς Ίβιτς στο Ζάγκρεμπ


Μια σημαντική απώλεια θα έχει ο ΠΑΟΚ στην μεγάλη μάχη της Τετάρτης με τη Ντιναμό καθώς ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή. "ΟΚ" οι Τσιρίλο και Σακελλαρίου

Δυσάρεστα τα νέα από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς ο Βλάνταν Ίβιτς μπορεί να ξεκίνησε να γυμνάζεται μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, στη συνέχεια ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και είναι σίγουρα απών από το παιχνίδι της Τετάρτης (15/12) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ δοκίμασε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν χθες, όμως ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο και τέθηκε εκτός μάχης.Ο Σέρβος υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία βγήκε καθαρή, όμως συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και αυτό ίσως αναγκάσει τον παίκτη να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Οι υπόλοιποι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό (11/12) παιχνίδι μαζί με τους Κριστιάνο, Σαβίνι και Φιλομένο που πέρασαν ως αλλαγή, προπονήθηκαν, υπό της οδηγίες του Νίκου Καρύδα, κάνοντας ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα έκλεισε με "μίνι" οικογενειακό διπλό. Ο Στέλιος Μαλεζάς συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση αν και ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και τρεις παίκτες από την Κ20, οι Καραντασιάσης, Κίτσιου και Κάτσε. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς συνέχισε τη θεραπεία που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Οι 11 παίκτες που ξεκίνησαν στο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή δεν πήγαν στη Σουρωτή για προπόνηση, αλλά στο ξενοδοχείο ακολουθώντας ασκήσεις χαλάρωσης, στο γυμναστήριο και στην πισίνα.

"ΟΚ" οι Τσιρίλο και Σακελλαρίου

Ο Μπρούνο Τσιρίλο και ο Λευτέρης Σακελλαρίου αποκόμισαν κάποιους τραυματισμούς από το χθεσινό (11/12) παιχνίδι με τον Ηρακλή, ωστόσο τα προβλήματα τους δεν εμπνέουν καμία ανησυχία και είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το παιχνίδι του Ζάγκρεμπ.

Δείτε videos στο Olapaok.gr από την προπόνηση της Κυριακής.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...