ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Τζόρβας: "Η σιωπή είναι χρυσός"


Με σκυμμένα κεφάλια και χωρίς διάθεση για λόγια έφυγαν από την Τρίπολη οι παίκτες του ΠΑΟ. Νίνης: "Δεν χάθηκε τίποτα"

Αυτό φάνηκε και από το ύφος των διοικούντων καθώς Αντωνίου και Γόντικας δεν είχαν όρεξη να σχολιάσουν τα όσα έγιναν μέσα και έξω από το γήπεδο της Τρίπολης.

Μοναδικοί που απλά έκαναν ένα σχόλιο ήταν οι Αλέξανδρος Τζόρβας και Ζαν Αλέν Μπουσόνγκ.

Ο τερματοφύλακας των "πρασίνων" αρκέστηκε να πει:

"Η σιωπή είναι χρυσός".

Από την πλευρά του ο Μπουσόνγκ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον, λέγοντας: "Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι για τη συνέχεια, το μέλλον θα είναι σίγουρα καλύτερο, πιστεύω ότι στο τέλος τα πράγματα θα ναι καλά για την ομάδα μου".

Νίνης: "Δεν χάθηκε τίποτα"

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Νίνης, σαφώς ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία στην Τρίπολη, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτα όσον αφορά τον τίτλο.

"Δεν παίξαμε καλά. Ήμασταν πολύ κακοί. Στα πρώτα λεπτά είχαμε καλύψεις και βγαίναμε μπροστά, ενώ είχαμε και μία ευκαιρία για να σκοράρουμε. Μετά το 10’ όμως χαθήκαμε τελείως. Ο Αστέρας μας είχε βάλει μέσα στα καρέ μας.

Δυστυχώς δεν παίξαμε καλά. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν καλοί, όπως μας είπε και ο προπονητής μας, αλλά μετά δεν κυκλοφορούσαμε μπάλα και ο Αστέρας κάθε φορά που μας πίεζε έβγαινε στην κόντρα", είπε και πρόσθεσε για το γεγονός πως ο ΠΑΟ είναι πίσω από τον Ολυμπιακό:

"Πέρυσι μετά από ένα γύρο ήμασταν πίσω, αλλά τελικά πήραμε πρωτάθλημα. Σήμερα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρουμε".

Τέλος, για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του ανέφερε: "Θέλω καιρό ακόμα για να επανέλθω στα επίπεδα που πρέπει. Το άσχημο όμως είναι πως είμαστε σε αγώνες και είναι δύσκολο να βρω ρυθμό".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...