ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Κοντά σε Σιμάο και Αλμέιδα η Μπεσίκτας!

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε επίσημα τις επαφές της με τον Σιμάο της Ατλέτικο και τον Ούγκο Αλμέιδα της Βέρντερ και φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με τους δύο!


Η τουρκική ομάδα βρίσκεται πολύ μακριά από την κορυφή και ο πρόεδρός της, Ντεμίρ, είναι αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ενίσχυση του δυναμικού της. Έτσι, η Μπεσίκτας φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σιμάο Σαμπρόζα από την Ατλέτικο και του Ούγκο Αλμέιδα από τη Βέρντερ Βρέμης, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα και του Παναθηναϊκού. 
Κοντά σε Σιμάο και Αλμέιδα η Μπεσίκτας!
Τα συμβόλαια των δύο Πορτογάλων με τις ομάδες τους ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν τους έχει γίνει πρόταση για την ανανέωσή τους. Τα τουρκικά Μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στους παίκτες και την ομάδα του Μπερντ Σούστερ, ενώ οι Τούρκοι αναμένεται να πληρώσουν συνολικά το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ στις ομάδες τους, προκειμένου οι δύο παίκτες να ενταχθούν στο δυναμικό των «Μαύρων Αετών» από τον Ιανουάριο. 

Εν τω μεταξύ, στην Τουρκία έφτασε το νέο απόκτημα της Μπεσίκτας, ο Μανουέλ Φερνάντες, που αποκτήθηκε από τη Βαλένθια, με την πορτογαλική αποικία συνεχώς να μεγαλώνει, καθώς μετά τον Κουαρέσμα και τον Φερνάντες, αναμένεται να τους ακολουθήσουν άλλοι δύο συμπατριώτες τους...

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...