ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Δεν απάντησε ο Μεντί


Αν και πήρε διορία μέχρι σήμερα το μεσημέρι ο Μπερνάρ Μεντί, τελικά δεν απάντησε στην πρόταση του Ηρακλή. Προβλήματα με τις τιμωρίες των Γιάκομπ και Παπαστεριανού. Αγωνία για τον Χοσέμι.

Ο Μπερνάρ Μεντί ήταν να απαντήσει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (13/12) στην πρόταση της ΠΑΕ Ηρακλής παίρνοντας παράταση από το πρωί του Σαββάτου (12/12) αλλά επιμένει στην σιωπή του.

Στις τάξεις της διοίκησης της ομάδας της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να αναμένουν την απάντηση του 29χρονου Γάλλου δεξιού αμυντικού έχοντας την αίσθηση πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Κάτι που δεν ίσχυε το βράδυ της Τετάρτης όταν όλα έδειχναν πως ήταν τυπικής διαδικασία αλλά τα πρώτα σύννεφα είχαν αρχίσει να διαφαίνονται όταν οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Εκεί όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο Μεντί έδειξε να θέλει μία τροποποίηση στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας που ήταν της μορφής σε πρώτη φάση μέχρι το καλοκαίρι και ακολούθως ενδεχόμενη επέκταση μέχρι το επόμενο του 2012.

Από αύριο για ΑΕΚ

Στα αγωνιστικό κομμάτι μετά τον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ του γηπέδου της Τούμπας ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του με την προετοιμασία για το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ της επόμενης Κυριακής (19/12, 17:15) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την τελευταία αγωνιστική στα πλαίσια του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος της Super League. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία απογευματινή (16:00) προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Γιάκομπ και Παπαστεριανός

Μέσα στο δυσάρεστο περιβάλλον, που διαμορφώνουν τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, έρχονται να προστεθούν και προβλήματα τιμωριών. Η κίτρινη κάρτα, που αντίκρισε στην Τούμπα ο Βικτοράς Γιάκομπ είναι η έβδομη και τιμωρείται με ποινή δύο αγωνιστικών, ενώ εκείνη, που αντίκρισε ο Μανώλης Παπαστεριανός είναι η τέταρτη και θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική. Για αυτό και αύριο Δευτέρα ο Ουζουνίδης θα αποφασίσει και η ΠΑΕ θα δηλώσει στην Super League σε ποιους αγώνες θα εκτίσουν τις ποινές τους οι δύο ποδοσφαιριστές του.

Ο Χοσέμι και οι άλλοι

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή μέρα και η επαναφορά της ομάδας στις προπονήσεις, από πλευράς του ιατρικού επιτελείου, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του Χοσέι και των παικτών, που είναι εκτός προγράμματος. Ο Ισπανός αμυντικός του Ηρακλή αγωνίστηκε σε μεγάλο διάστημα του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ με ενοχλήσεις από λάκτισμα στον τετρακέφαλο και απομένει να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραύματός του, τώρα, που ηρέμησε.

Παράλληλα ο Ντάνι αναμένεται να αρχίσει ατομικό πρόγραμμα και θα καταβληθεί προσπάθεια μέσα στην εβδομάδα να επανέλθει, αν και εφόσον εξελιχθεί ομαλά η αποθεραπεία του. Κι όσο τέλος για τον Τάσο Κατσαμπή αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανεβάσει επίπεδα προπόνησης.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...