ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Βαλβέρδε: "Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μήτρογλου"


Ο Βαλβέρδε τόνισε ότι "κλειδί" της νίκης ήταν το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μιλώντας για το Μήτρογλου είπε ότι είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού.

Αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: "Το παιχνίδι κρίθηκε στο γεγονός πως είχαμε πολύ καλό ρυθμό, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλούς παίκτες, με καλή τεχνική, αλλά αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να κρατήσουμε ψηλά τον ρυθμό. Γνωρίζαμε πως θα δεχόμασταν πίεση και πως έπρεπε να κρατούσαμε ψηλά την γραμμή μας και να ήμασταν ανώτεροι στο ρυθμό. Το κλειδί ήταν ότι προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος, όπου ήμασταν καλύτεροι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν ίσοι με τον αντίπαλο, όμως μετά την αποβολή, κάναμε αλλαγές, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την ομάδα και να παίξουμε περισσότερο άμυνα, γιατί ο Ατρόμητος είναι καλή τεχνικά ομάδα και μ' έναν παίκτη παραπάνω θα φαινόταν".

Για το δίδυμο Μιραλάς και Πάντελιτς: "Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν κοντά ο ένας στον άλλον και ήμασταν ευχαριστημένοι, όμως στα τελευταία 5 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο τους δεν ακολουθούσαν την αμυντική λειτουργία της ομάδας, γι' αυτό έβαλα αριστερά τον Μιραλάς. Για να μην έχουμε το ίδιο πρόβλημα στο δέυτερο μέρος. Όταν παίζουμε με Ντουντού και Ιμπαγάσα στο κέντρο χρειαζόμαστε ένα παίκτη που να υποστηρίζει αμυντικά την και ο Φουστέρ είναι πολύ καλός σ' αυτό. Ο Κέβιν είναι συνηθισμένος να παίζει αριστερά, αφού το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν".Για Νέμεθ, Ζαϊρί και... Μήτρογλου: "Ο Ζαϊρί, έπαιξε για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος και στάθηκε αρκετά καλά. Μου άρεσε η συμπεριφορά του. Ο Νέμεθ έπρεπε να παίξει αμυντικά γιατί ήμασταν με 10 παίκτες, όταν μπήκε αλλαγή. Ο Μήτρογλου συνεχίζει να είναι παίκτης του Ολυμπιακού και όπως πριν 2 χρόνια έτσι και τώρα ήταν βασικός παίκτης στο πρώτο ματς, αλλά αυτή την στιγμή έχει χάσει την θέση του. Από την στιγμή που είναι ακόμη παίκτης της ομάδας, ξέρει πως μου αρέσει το παιχνίδι και η προπόνηση και θα πρέπει να προσπαθήσει. Εξακολουθεί να είναι παίκτης του Ολυμπιακού".

Για την απόδοση του Ολυμπιακού όταν έπαιζε με 10: "Δεν ξέρουμε αν η αποβολή του Ντουντού ήταν ή δεν ήταν, αλλά δεν θέλουμε να μπούμε στην θέση του διαιτητή. Στα πρώτα 10 λεπτά κάναμε αλλαγή λόγω τραυματισμού, στα 20 λεπτά είχαμε τον Φουστέρ τραυματισμένο στο πρόσωπο και αν η φάση του Ντουντού ήταν αποβολή, στην φάση του Φουστέρ δεν ξέρω αν ήταν κίτρινη, κόκκινη, ή μπλε κάρτα. Δεν σχολιάζω διαιτητές αλλά νομίζω πως ήταν υπερβολική η αποβολή. Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πολύ καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση. Αμυνθήκαμε και θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει λίγο καλύτερα και φυσικά θα μπορούσαμε να βγάζαμε την μπάλα προς την αντίπαλη περιοχή.

Για το ραντεβού με Μαρινάκη και τις μεταγραφές: "Δεν πρόκειται να ανακοινώσουμε τι θα συζητηθεί. Είναι ιδιωτική συνομιλία και θα το μάθετε μετά".

Για το αν ήταν άδικη η αλλαγή του Μιραλάς: "Ο Κέβιν είναι ένας παίκτης σημαντικός όμως είχε μυική ενόχληση και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Να μην ρισκάρουμε. Οι αλλαγές δεν είναι δίκαιες ή άδικες, απλά τι είναι καλύτερο για την ομάδα και επειδή μας είπε στο ημίχρονο πως ένιωθε ενοχλήσεις κρίναμε καλύτερο να τον προστατέψουμε για να τον έχουμε στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια".

Για το απόλυτο στο "Καραϊσκάκη": "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που παίρνουμε νίκες εντός έδρας και θέλουμε να δίνουμε την εντύπωση πως στο γήπεδό μας είμαστε δυνατοί και αήττητοι. Με τον κόσμο αποκτούμε ψηλό ρυθμό και δύσκολα ο αντίπαλος μας ακολουθεί. Σήμερα ο αντίπαλος ήταν δύσκολος".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...