ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Στο Παρίσι για Κάλστρομ!

 Στο Παρίσι για Κάλστρομ! (video)
Στη Γαλλία για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Κιμ Κάλστρομ βρίσκεται άνθρωπος του Ολυμπιακού, όπως αποκαλύπτει το katimagiko.gr! «Ψημένος» ο Σουηδός, θετικός και ο Ζαν Μισέλ Ολάς!Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου άνθρωπος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του katimagiko.gr, ώστε να γίνει επαφή για την απόκτηση του μέσου της Λιόν, Κιμ Κάλστρομ ενόψει του ερχόμενου Ιανουαρίου!

Όπως τονίζει η «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα, ο Σουηδός άσος είναι θετικός στο να πιάσει Λιμάνι, ενώ και ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του ταλαντούχου χαφ στους «ερυθρόλευκους», αφού έχει υψηλό συμβόλαιο και η Ολιμπίκ Λιόν θέλει να ελαφρύνει το μπάτζετ της. Κάτι που έκανε και το περασμένο καλοκαίρι αφήνοντας τους Γκοβού και Μπουμσόνγκ να μετακινηθούν στην Ελλάδα...

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα, όπως τονίζει το katimagiko.gr ακόμα και μέσα στην εβδομάδα!

Διαβάστε το υπόλοιπο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο katimagiko.gr!

Το who is who του Κάλστρομ

Ο Κιμ Κάλστρομ γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1982 και είναι διεθνής με την Εθνική Σουηδίας από το 2001. Με το εθνόσημο στο στήθος έχει αγωνιστεί 78 φορές και έχει σκοράρει 13 τέρματα.

Ξεκίνησε την καρίερα του από τη Χέκεν και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Τζουργκάρντεν, με την οποία αγωνίστηκε από το 2001 ως το 2003, έχοντας 48 συμμετοχές και 26 τέρματα. Οι καταπληκτικές εμφανίσεις του τον οδήγησαν στην Ρεν, όπου αγωνίστηκε επίσης 2 χρόνια (2004-06), δίνοντας το «παρών» σε 83 εμφανίσεις και σκοράροντας 20 τέρματα.

Αγωνίζεται στη Λιόν από το 2006, όπου είναι βασικός και από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της «OL» τα τελευταία χρόνια. Έχει αγωνιστεί σε 147 αναμετρήσεις και έχει σκοράρει σε 14 ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ έχει πολύ δυνατό σουτ και σκοράρει συχνά από μακρινές αποστάσεις.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...