ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Οι ελπίδες σε Φερέιρα και μεταγραφές

Στη δουλειά του Ζεσουάλδο Φερέιρα και τις… ενισχύσεις που θα υπάρξουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εναποθέτουν τις ελπίδες τους για βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκού η διοίκηση, αλλά και οι φίλοι της ομάδας. Ειλημμένη η απόφαση για 1-2 μεταγραφές, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου οι εισηγήσεις του προπονητή. 

Μετά την ισοπαλία και την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, η Δευτέρα ήταν ημέρα ξεκούρασης και περισυλλογής. Το ρεπό δίνει ελεύθερο χρόνο σε όλους στην ομάδα να κάνουν την αυτοκριτική τους και να σκεφτούν πώς θα βελτιωθεί η εικόνα του «τριφυλλιού». 
Οι ελπίδες σε Φερέιρα και μεταγραφέςΠαρά τον προβληματισμό όλων, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν πίστη, ενώ και το ρόστερ θα …μεγαλώσει σύντομα σύμφωνα με δηλώσεις αρμόδιων. 

Είναι γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει την περσινή καλή εικόνα στο παιχνίδι του. Του λείπει το πάθος, η ταχύτητα, η εκρηκτικότητα, και ένα επιθετικό πλάνο ανάπτυξης. Στοιχεία, τα οποία πρέπει να διαθέτει κάθε ομάδα όταν θέλει να διεκδικεί με αξιώσεις τίτλους. 

Το τι φταίει, είναι μια ερώτηση που βασανίζει οπαδούς, παίκτες και διοικούντες. Αν είναι ένας ο λόγος για αυτή την εικόνα ή συνδυασμός αυτών που έχουν γραφτεί και ειπωθεί κατά καιρούς, δεν έχει νόημα να συζητιέται. Το ίδιο υποστήριξε και ο Κώστας Αντωνίου σε σημερινές του δηλώσεις. «Έγιναν λάθη αλλά δεν υπάρχει λόγος να στεκόμαστε εκεί, το θέμα είναι να υπάρξει βελτίωση» υποστήριξε. Πώς θα υπάρξει αυτή, είναι το καυτό ερώτημα που προβληματίζει άπαντες στο στρατόπεδο της πράσινης ΠΑΕ. 

Καταρχάς, πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη στον προπονητή, την οποία μέχρι στιγμής δεδομένα την έχει. Και είναι απόλυτα λογικό, μια και είναι μόλις τρεις εβδομάδες στην ομάδα. Δεν είναι θαυματοποιός μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να μεταμορφώσει μια ομάδα που της λείπουν τα βασικά από το παιχνίδι της. Μέχρι στιγμής εμφανής βελτίωση στο παιχνίδι της ομάδας δεν υπάρχει, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποδείξει πως είναι δίκαιος και λογικός. Έχει δώσει ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους παίκτες του και μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου θα παραδώσει μια λίστα με το τι χρειάζεται για να διορθώσει την εικόνα. 

Στοιχεία όπως η ποδοσφαιρική φιλοσοφία και η νοοτροπία του, είναι αυτά που έχουν δει οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον εμπιστεύονται. Η εμπιστοσύνη τους φάνηκε και από τις δηλώσεις τους άλλωστε. Ο Νικόλας Πατέρας μετά το Δ.Σ. της περασμένης Τετάρτης, είπε πως περιμένει μια λίστα από τον Πορτογάλο για τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη. Και ο Κώστας Αντωνίου με σημερινές του δηλώσεις εξήρε τις ικανότητες του Ίβηρα τεχνικού. «Είναι η ευκαιρία μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής ποδοσφαίρου για τον Φερέιρα δείχνοντας πόσο τον πιστεύει. 

Παρά το γεγονός λοιπόν πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης στην εικόνα της ομάδας από τη μέρα που στον πάγκο έκατσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, η εμπιστοσύνη σε έναν τεχνικό 
του οποίου η αξία είναι γνωστή, αναμφίβολα είναι ένα υγιές στοιχείο για τον Παναθηναϊκό. 

Εδώ και πολλά χρόνια άλλωστε, είναι μια θέση που πάντα υπάρχει πρόβλημα εξ ου και οι συνεχείς αλλαγές προπονητών. Η πίστη λοιπόν υπάρχει, το ζητούμενο είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο Πορτογάλος για να φτιάξει την ομάδα της αρεσκείας του και αν θα του βγουν οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν σύντομα. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...