ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Αντσελότι: Θα νικήσουμε την Μάντσεστερ

Αντσελότι: Θα νικήσουμε την Μάντσεστερ
Από αναβολή σε αναβολή πάει η νίκη που ψάχνουν όλοι στην Τσέλσι, όμως ο Κάρλος Αντσελότι που ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση με την Τότεναμ, πιστεύει ότι θα έρθει εναντίον της Μάντσεστερ.

Από νωρίς άρχισαν τα… όργανα στην Αγγλία για το ντέρμπι που έρχεται μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Μόλις τέλειωσε το ένα από τα αρκετά δύσκολα παιχνίδια που θα δώσουν οι Μπλε στις επόμενες μέρες, ο Αντσελότι ήδη σκεφτόταν το επόμενο και ίσως καθοριστικό.

Η Τσέλσι αναζητά εναγωνίως μια νίκη μετά από αρκετούς αγώνες ανομβρίας και ο Αντσελότι υποστήριξε ότι αυτή θα έρθει στον επόμενο αγώνα, αυτόν με την Μάντσεστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε καλά. ξεκινήσαμε καλά και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν χάσαμε τον έλεγχο. Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ δυνατό και παίξαμε πολύ καλά. Αξίζαμε την ισοπαλία και ακόμη πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη και τώρα θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Όσο για το χαμένο πέναλτι του Ντρογκμπά, ο Ιταλός είχε να πει τα εξής:

«Ο Λάμπαρντ δεν μπορούσε να χτυπήσει το πέναλτι γιατί δεν είχε προπονηθεί για μέρες. Ο Ντρογκμπά πήρε την ευθύνη να σουτάρει και ήταν άτυχος. Αλλά ήταν μια καλή απόδοση και πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Προφανώς είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, κάναμε τα πάντα και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Δεν κερδίσαμε αλλά νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...