ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Δύσκολες ώρες για Μαρινάκη

Δύσκολες ώρες για Μαρινάκη
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός και κουμπάρος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος τα ξημερώματα της Κυριακής και νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» σε κρίσιμη κατάσταση.

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αγωνιά για την κατάσταση ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, με το οποίο συνδέεται με μακρόχρονη φιλία.

Ο λόγος για τον δημοφιλή καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρό, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος είναι κουμπάρος του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι διέφυγε τον κίνδυνο της ζωής του.

Στο πλευρό του Κονταρού βρίσκονται από το πρωί της Κυριακής οι κουμπάροι του Ντόρα Μπακογιάννη και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ στον Ευαγγελισμό βρέθηκε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας.

Ο Μανώλης Κονταρός νοσηλεύεται προληπτικά στη μονάδα εντατικής θεραπείας έως ότου επανέλθει από τη νάρκωση του χειρουργείου.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...