ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Φερέιρα: "Δεν είχαμε τον έλεγχο"


Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη, καθώς δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα, σύμφωνα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο η ομάδα θα βελτιωθεί στην συνέχεια.Δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης, τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα και για τον λόγο αυτό δεν πήρε τη νίκη, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για τα μεταγραφικά θέματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα:

Τι δεν πήγε καλά και ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε; "Δεν νικήσαμε γιατί δεν σκοράραμε. Παράλληλα ο Αστέρας ήταν μια ομάδα επιθετική και συγκεντρωμένη. Θα έλεγα ότι είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Μας δημιούργησε προβλήματα. Εμείς δεν σταθήκαμε καλά".

Τι δεν πήγε καλά; "Νομίζω ότι δεν είχαμε τον έλεγχο. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό".

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Τι θεωρεί ότι πρέπει να διορθώσει πρώτα; "Η δουλειά μας πρέπει να γίνει πιο εντατική. Την Τρίτη παίξαμε και είχαμε λίγο χρόνο να προπονηθούμε. Η ομάδα μας ήταν ανήσυχη και το θέμα δεν είναι μόνο να έχεις τον έλεγχο ή την κατοχή, αλλά το βασικό είναι να έχεις αντίδραση και απάντηση στον αντίπαλο.

Ακόμα έχουμε να δουλέψουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι θα βελτιωθούμε και δεδομένου ότι ορισμένοι δεν απέδωσαν στο 100%, διότι δεν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν. Με χρόνο και προπόνηση θα το κάνουν".

Είδαμε οπαδούς να πετούν αντικείμενα στους ποδοσφαιριστές. Έγινε κάτι στα αποδυτήρια σας; "Όχι. Έπεσαν κάποια δακρυγόνα. Ακόμα το καταλαβαίνουμε. Αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε στα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Σε εμάς δεν έγινε κάτι. Πήγαμε απλά να προστατευθούμε".

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν αγωνίστηκε ο Καραγκούνης; "Αυτή η ερώτηση έχει δύο απαντήσεις. Δεν γνώριζα ότι ο Καραγκούνης συμπλήρωνε 100 ματς και ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δέχομαι ότι θα μπορούσε να είχε παίξει, γιατί κατανοώ ότι δεν πετυχαίνεις εύκολα κάτι τέτοιο. Δεν το καταφέρνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Θα το άξιζε. Μην ξεχνάτε όμως ότι είχαμε πρόβλημα με τις κίτρινες.

Σε τέσσερις αγώνες είχε δεχτεί 3 κίτρινες. Ο προπονητής σε μία τέτοια περίπτωση σκέπτεται τι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Στην προκειμένη περίπτωση, η απόφαση μου να βάλω προωθημένο τον Αντώνη είχε σαν αποκλειστικό σκοπό η ομάδα να γίνει πιο επιθετική, για να βελτιώσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση για τον Καραγκούνη, όπως όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν μεγάλη καριέρα και κέρδισαν τίτλους. Δεν γνώριζα για το ρεκόρ του και το δεύτερο είναι όταν ένας προπονητής καλείται να καθοδηγήσει μια ομάδα, το μέλημα είναι η ομάδα".

Τα πράγματα είναι καλύτερα ή χειρότερα στην Ελλάδα, απ' ότι τα περιμένατε; Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα; "Η ιδέα που είχαν πριν έρθω, είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Είναι πρωταθλητής και να ξέρετε ότι να μπορείς να υπερασπιστείς τον τίτλο, είναι πιο δύσκολο από το να τον κατακτήσεις.

Σήμερα βρεθήκαμε λίγο πιο πίσω στη βαθμολογία, αλλά ακόμα έχουμε πολλά παιχνίδια. Η ομάδα θα βελτιωθεί και θα δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος. Σήμερα είμαστε πίσω, στο μέλλον θα είμαστε μπροστά".

Η ομάδα θέλει μεταγραφές; "Αυτό δεν είναι της παρούσης".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...